Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
D600
tag
Nem azért írtam, hogy engem annyira feldob a pénz, inkább csak elmagyaráztam, hogy nem érdemes vitatkozni ezen a témán. Mindkét fél jól jár. Aki előbb veszi meg az azért jár jól, mert mire elavul addig normális ideig tudta használni, viszont sokkal több pénzt kell kiadnia érte! Aki később veszi meg az azért jár jobban, mert nem kell kiadnia annyi pénzt, viszont rövid időn belül cserélendő terméké válik. Ez mindenkinek a magánügye neki melyik változat éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ GARANCIÁS AM 5 processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ GARANCIÁS 13-14 gen intel High End processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest