Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tommer

tag

válasz robyeger #654 üzenetére

Hát én úgy tudom, hogy még a Windows XP SP2 -sem tud megbírkózni 4 GB rammal!
    Sajna ezt én tapasztalatból nem tudom (mivel még nem volt ennyi pénzem, hogy vegyek 4x1 GB ramot), de itt a cégnél akartak egy szimulációs programot futtatni, végeselemes számítás, és kevés volt a 2 GB -ram, az oprendszer itt mindegyik gépen, ( van vagy 200 gép ) angol WinXP_Prof_SP2. Az erdmény, hogy nem működött a dolog, ezért azon a gépen átálltak LINUX -ra, úgy minden fasza volt, 4 GB sem volt probléma!
    Na erre én utánnaolvastam a dolgoknak, és az eredmény az amit fenntebb írtam, 4 GB -ot sajna nem lát a WinXP SP2 -sem! Ezt különben itthoni számtekújságokban is olvastam, és több visszajelzést kaptam máshonnan is!
    Az lehet, hogy papíron a 32bit miatt kéne tudnia kezelni, de a gyakortalban én úgy tudom ez nem jön össze! ( Azért itt megjegyzem, hogy a 64bit -es windows oprendszernél ez nem tudom, hogy van a gyakorlatban, a papírforma lehet, hogy elviszi, de más a gyakorlat! Ott lehet, hogy működik! Hátha valaki meg is erősít ebben! Én egy jó darabig biztos nem használok még 64bit oprendszert! )

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák