Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.András
csendes tag
Szóval, nekem egy pentium D 830asom van (3ghz) és egy roppant szar házam, amire oldalt nem lehet ventit szerelni, de ha nagyon muszáj megoldom... a probléma az a melegedés. a proci alapjáraton kb 55 fokon van, a ház oldallapja nélkül, és a fordulat 1300- 2000rpm körül, ami már eleve hangos az intel hütöjétöl, Ha terhelem akkor csutkára pörög (kb 4700rpm) amikor olyan mintha felszállna és kb 68-70 fokon van.A colin2005(64es pach-el) valami hiba miatt az xp64en felvitte 83 fokra, amikoris már áramtalanitani kellet, mert le se akart állni, ugyhogy megijedtem.) Van hátul egy elszivo 8 centis venti. A táp Chieftec 410 es 12centis, rohadtul adja a höt, és nem valami eröteljes a szivása. Gondoltam, hogy nem lesz elég az intelhütö, de olcson akartam kijönni, és gondoltam hátha... A kérdés az lenne hogyan oldjam meg a hütést olcson?kb 10 ezerböl(max 15) szeretnék jelentös javulást , ha lehet. néztem , hogy ezek a komolyabb heatpipe-os cuccok mázsákat nyomnak, ugyhogy féltem az alaplapot, mert a gép nincs tul nyugis helyen. olyan hütö kellene, ami nem tul nehéz, és hüt mint az állat, vagy egy baromi jo ház. (késöbb esetleg huznám is ugyhogy sztem hütö lesz)akinek sikerült megoldani a melegedést egy intel dual core os procinál az irja meg, hogy mit használt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Microsoft Office és Office 365 topic
- BestBuy topik
- Házimozi haladó szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest