- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.András
csendes tag
Szóval, nekem egy pentium D 830asom van (3ghz) és egy roppant szar házam, amire oldalt nem lehet ventit szerelni, de ha nagyon muszáj megoldom... a probléma az a melegedés. a proci alapjáraton kb 55 fokon van, a ház oldallapja nélkül, és a fordulat 1300- 2000rpm körül, ami már eleve hangos az intel hütöjétöl, Ha terhelem akkor csutkára pörög (kb 4700rpm) amikor olyan mintha felszállna és kb 68-70 fokon van.A colin2005(64es pach-el) valami hiba miatt az xp64en felvitte 83 fokra, amikoris már áramtalanitani kellet, mert le se akart állni, ugyhogy megijedtem.) Van hátul egy elszivo 8 centis venti. A táp Chieftec 410 es 12centis, rohadtul adja a höt, és nem valami eröteljes a szivása. Gondoltam, hogy nem lesz elég az intelhütö, de olcson akartam kijönni, és gondoltam hátha... A kérdés az lenne hogyan oldjam meg a hütést olcson?kb 10 ezerböl(max 15) szeretnék jelentös javulást , ha lehet. néztem , hogy ezek a komolyabb heatpipe-os cuccok mázsákat nyomnak, ugyhogy féltem az alaplapot, mert a gép nincs tul nyugis helyen. olyan hütö kellene, ami nem tul nehéz, és hüt mint az állat, vagy egy baromi jo ház. (késöbb esetleg huznám is ugyhogy sztem hütö lesz)akinek sikerült megoldani a melegedést egy intel dual core os procinál az irja meg, hogy mit használt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest