Új hozzászólás Aktív témák
-
x.geo
aktív tag
válasz
G.András #398 üzenetére
nekem is ez volt a gondom...
de megoldottam
vettem egy ilyen hütőt [link] és nem rossz... sőt egész jó.
terheletlenül a proci 36fokos, teljes terhelésben(distributed.net) még 1óra után is 56-58fokos. az ára meg bruttó 6.7k és nem fél tonna.
+egy kicsi +
a ház hátsójában lévő venti nem kifele, hanem befelé nyomja a levegőt. ezzel kb 3-4 fokkal hüvösebb a prockos (megfigyeltem, ha kifele nyomja (és sajna pont a procihüti mellett van) akkor elszívja a cpuvelti elől a levegőt)
ha kell egy ilyen hűtő akkor tudok nettó áron szerezni ami kb 5.6k -
Kami11
őstag
válasz
G.András #398 üzenetére
Nekem ugyan ilyen procim van, 15x240@3600MHz-re húzva, de stabilan megy 14x266 azaz 3724 MHz-en is. Egy Arctic Cooling Freezer 7 Pro hűtő van rajta és nagyon meg vagyok elégedve vele. Alapjáraton 41-43 fok, terhelten CPU Burn Prime95 páros egyidejű futtatásakor 55-58 fok, attól függően hány fokos a lakás. Általában 22-25 fok szokott lenni a szobában ezért írtam tól-ig értékeket.
A házam igaz jól szellőzik, elől hátul egy-egy 120-as venti segíti a levegőcserét. Tipusa Antek SLK-3000B. Csak ajánlani tudom mindkét terméket, ráadásul viszonylag olcsók és a hűtő teljesítményéhez képest meglepőeb könnyű! Ha fogtad a procihoz adott gyári hűtőt, akkor elárulom, hogy a Freezer súlya kb. a fele és persze plusz még halk is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest