- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antibá
tag
Gondoltam ,hogy valami ilyesmit fogsz visszaírni.
Akkor pontosítok,amikor én vettem a procit még nem is nagyon volt szó a conroról,éppen akkor volt az intel 50%-os árcsökkentése.
Szereztem egy D805-ös procit,nagyon meg voltam vele elégedve.
3800Mhz-en símán ment,de ekkor sikerült szereznem a D940-et és bizonyos okok miatt nekem 35ezerbe van.Nem hagyhattam ki,ígyhát eladtam a D 805-t.
Egyépként arra akartam kilyukadni,hogy ,ha ezek a tesztek nem lennének nem hiszem ,bárki is rájönne hogy egy D960,vagy egy E6400 van a gépében.
Pár hónappal ez előtt mindenki a D9xx sorozatról beszélt,hogy mennyire brutálisan lehet húzni,és milyen fasza.
Most meg mindenki rohan cseréli le a 2 hónapos rendszerét ,mert holmi tesztprogiban x ponttal kevesebbet kap,holott a D-s procija erejét sohasem használta ki az otthoni felhasználások terén.
Nem mondom,hogy,ha ténylegesen lehet kapni a boltokban normális árakon E6600,vagy E6700 procit akkor nem veszek esetleg,de ez még odébb van.
A tesztekkel csak annyit akartam ,hogy a húzott D proci kb az alapon hajtott E6600-tal van egy szinten, ami ha jól tudom most 85000 körül van,persze ,ha lehetne kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS Plus előfizetések
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest