Új hozzászólás Aktív témák
-
villamos
őstag
nos.
házikóra van egy ötletem, be lehetne talán a cuccot építeni valami megfelelő méretű műszerdobozba, vagy valami rack félébe, lehet kapni itt-ott nem túl drágán ilyesmit (3-5 k magasságban)... lenne tehát benne a deszka, egy nagyobb 3,5 vinyó, meg ugye a táp, akkora hogy egy nem túl nagy dobozba beférjenek... milyen magas legyen a doboz, egy 8 centi magas elég, vagy 10 centis kell? nameg az egész miskulanciának kellene gondolom egy venti hűtés gyanánt. a dobozra szerkesztek valami kapcsolót is, van mindenféle tökingyen...elől, vagy oldalt lennének olyan csatik, mint usb hang stb...
lehetne benne tuner is, a pci aljzatba lehetne tenni...
az asztalhoz lehetne tenni valami polc félét, arra lehetne tenni. megjelenítőnek a monitorom analóg csatiját használnám, ki lehet rajta választani melyik csatiról kérje a jelet (ezt régebben kikiséreteztem... -
villamos
őstag
Nem kívánom cserélni a jelenlegi masinát, (vagyishát igen, de nem erre) egy másodlagos gép kell ha nem voltam egyértelmű. Majdnem 24/24 -ben menne, nevezzük home szervernek, ha úgy tetszik.
Kis masina kell kis helyre, annak nem látom értelmét, hogy veszek egy matx házat, és az kb. olyan három centivel alacsonyabb mint egy midiház... nevetséges... el sem nagyon férne...
persze még mindig ott van a barkács lehetősége, de akkor is valami szabványszerű, és megfelelően kis méretű, teljesítményű táp mindenképpen kelleni fog...
Fogyasztást tekintve beszerzek egy fogyasztásmérőt, és kiderül mennyi az annyi. -
villamos
őstag
nem is tudom, kicsit gugliztam, és olvasgattam kiderült
ezek a lapok tökjók, viszon nehézkes hozzá házikót, tápot találni, legalábbis hozzáillő késztermékeket mindenképp...
lehet persze barkácsolni is de az milyenmár...
egy számomra tetszetős összeállítás több mint 60 k -ba kerülne (lap, ház táppal -és még talán nem is annyira horror áron- plusz apróságok, mint merevlemez ram stb)
nem tudom, hogy a villanyszámlán mennyi idő alatt hozná vissza az árát...
egyre jobban érdeklődök 50k alatti körüli régebbi note -ok iránt, némelyiknek egészen korrekt belseje van... -
villamos
őstag
Kell egy kicsi gép. A lényeg
-minél halkabb működés
-minél kevesebb fogyasztás
-lehető legkisebb méret
-lehetőleg olcsón
követelmények
-netezni
-letölteni
-zenét hallgatni este, fülessel
-filmet nézni
-xp jól menjen rajtaerősen elgondolkoztam egy egy ilyen deszka megvásárlásán, talán megfelelő lenne igényeimnek
kérdéses, hogy mennyire erős, fel veszi e a versenyt a jelenlegi gépemmel, vagy
a kétmagos Athlon azért megeszi reggelire?mégis hány wattot eszik egy ilyen rendszer?
hol lehet kapni hozzáillő házat, tápot, és mennyiért?
mennyivel jobb mint a korábbi, és jóval olcsóbb hasonló modellek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest