Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
"A fórumban sokan panaszkodtak a hűtőbordákra. Valóban kicsik. Mondjuk kár, hogy az intel ezt a régi chipsetet rakta az alaplapra. Nem hiszem el nem fért volna rá egy picivel jobb, kevésbé melegedő. Maximum 1-2 ezressel többe került volna."
Nem akar saját magának konkurenciát csinálni.neduddki: én nem mondom el senkinek sem, Te már elmondtad... Az átlag halandót hidegen hagyja, hogy nagykerben mennyiért van, ha úgy is kiskerben tud csak vásárolni.
Én meg feladatam a pci-os vga keresést, marad a radeon.
-
balkoger
tag
Biosban átállíthatod, hogy miről bootoljon nekem pendrive-ról is bootolt, még van külön opció is erre, sőt usb eszközök közül van vagy 4 fajta amit beállíthatsz neki.
Illetve kellene még pár infó, milyen rendszert használsz, mert ha native sata-ra van állítva a hdd, akkor win telepítésnél kell neki a sata driver, ha legacy, akkor úgy kezeli a sata-s hdd-t mintha IDE lenne, nem kell külön driver. Sajnos amit írtál abból nem derül ki, hogy most az oprendszer nem akar betőltődni, vagy valami másról van szó????
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest