- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
vezeralmos2
senior tag
válasz
MasterDeeJay #470 üzenetére
Nem véletlen kerül vagyonokba.
Egy jó processzort meg kell fizetni.
„Sandy Bridge” -
vezeralmos2
senior tag
válasz
MasterDeeJay #468 üzenetére
Nem tudsz ilyet szerezni?
-
vezeralmos2
senior tag
válasz
MasterDeeJay #466 üzenetére
Az nem ugyanaz mint az i7-3970X?
-
vezeralmos2
senior tag
válasz
MasterDeeJay #322 üzenetére
Hát igen a Sandy Bridge az még igazi intel volt.
Ezek a mai intelek már csak olyan mű intelek, jók, de mégse... -
bambano
titán
válasz
MasterDeeJay #318 üzenetére
nem teljesen tudlak követni.
a régebbi intel procik közül a celeron, a pentium és az i3 ment udimm ecc-vel. az i5-i7 nem ment, csak akkor, ha átnevezték e3-12x0vy-nak.
A 13.gen processzorok mentek udimm ecc-vel, ha w680-as chipsetű alaplapba raktad őket. ugyanezt szerettem volna tudni, amikor kérdeztem. Előtte ránéztem az ark-ra, ott pont sikerült megtalálni azt a 14.gen procit, aminek az adatlapján nincs fent, hogy támogat-e ecc-t. azt hittem, hogy ez általános, a többi procinál sem lesz fent az adatlapon, de kiderült, hogy nem, például a 14900t adatlapján rajta van, hogy támogatja.nekem két amd procim van (majd kikezelem...), abból az egyik, egy 5800x most is udimm ecc-vel van összerakva egy félszerver x570-es alaplapban.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #262 üzenetére
"Win11-nél meg már mindenféle hókuszpókusz nélkül megy"
igazlehet, ottsevoltam
-
válasz
MasterDeeJay #262 üzenetére
Ezt jó tudni, köszi!
-
válasz
MasterDeeJay #103 üzenetére
Windowsban asztalon jobb gomb képernyő beállítások majd legörgetsz és grafikai beállítások, ott lehet egyedileg beállítani ha automatán nem a nagy kártyát használná vagy valamiért kézzel akarsz valamit beállítani.
És ez működik asztali gépen? Pár éve még tuti, hogy csak laptopoknál működött. -
vezeralmos2
senior tag
válasz
MasterDeeJay #185 üzenetére
Igen igen, az nyilvánvaló hogy 6700k-10900k ig ugyanazok a magok vannak a chipen.
Az a teória mennyire igaz, hogy az első genes Ryzenek tulajdonképpen Bulldozer magokat használnak, csak kicsit átdolgozva? Tehát már nem sziámi-iker magokként mennek hardwares bottleneckkel, hanem teljes sebességgel, és HT képesek is. Talán Linus fórumon olvastam, de sok hülyeséget írnak az biztos.
-
bteebi
veterán
válasz
"Elméletben a windows képes arra hogy tudja melyik milyen erős azaz elvileg automatán vállt és játékokhoz az erősebb gpu-t fogja használni. (gyakorlatban nem minden esetben tudja melyik milyen erős és kézzel kell kiválasztani)"
Azért gondolom a dGPU még "idle"-ben is elég sokat fogyaszt, szóval szerintem nem feltétlenül van igazi létjogosultsága az IGP-nek, amennyiben valóban szükség van a nagy teljesítményre. Ha tudnának összedolgozni, az persze valamelyest árnyalná a képet, de mint ahogy írtad is, szoftveres okok miatt nem igazán tudnak. Akkor meg már vagy ez, vagy az.
Legalábbis a fogyasztás/árbeli különbözet szerintem az esetek nagy része nem indokolná ezt a hibrid d+iGPU kombót.
#106: Teljesen felesleges lenne. Használd addig, amíg racionálisan tudod.
-
válasz
Köszönöm, hät valószínüleg ezt bele fejleszteni nem a tipikus "low hanging fruits"
Köszönöm akkor maradok szerintem majd a 7600X vagy az éppen kifutónak szämitó 12gen Intel mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- MSI B450 TOMAHAWK eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged