- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shuki
tag
válasz
atti.85 #7439 üzenetére
Én Tx3 al I7 860 at 3800 on használok úgy, hogy terhelés alatt sosem megy 70 fok fölé. Prime95 természetesen jobban megizzasztja, de valós használat mellett sosem fog akkora sokkot kapni. Játékok alatt max 61 fok.
Viszont ne feledkezz meg egy jó cpu pasztáról (noctua nt-h1!!) sem, ezzel jópár fokot lehet még nyerni!
-
Shuki
tag
Az mitől lehet, hogy beindítom a Linxet és semmi sem történik? Proci nem kezd el dolgozni...
-
Shuki
tag
válasz
Motion_Blur #7318 üzenetére
Oks akkor megpróbálkozom majd vele...
Amúgy ilyen "kis" tuningnál mint ami nálam is van pll meg ilyeneket érdemes változtatni?
Most azon kívül, hogy ramot belőttem 1,6 ra és spread s ot disable re raktam, kb semmin sem változtattam.. -
Shuki
tag
válasz
Motion_Blur #7316 üzenetére
De lenne értelme egyáltalán? :S
Ha megpróbálom akkor adjak a ramoknak 1,9v ot? -
Shuki
tag
válasz
Motion_Blur #7314 üzenetére
Miért mi baj a lapommal? Tök jókat olvastam róla, ezért vettem...
Nem kellett volna? -
Shuki
tag
-
Shuki
tag
válasz
Motion_Blur #7303 üzenetére
Winrarnál amúgy nem a vinyó már a szűk kereszt metszet? Nekem 3800 most és 3600 on hajtom a procit 1600 os hyperx rammal. SSD n biztos kijönne, de hdd-n...
-
Shuki
tag
válasz
Piftuka #7288 üzenetére
Ráadásul még így húzva is kevesebbet fogyaszt mint a nem kicsit lassabb core2 duo
Ez nem semmi! És a sandyről nem is beszélve..
Jó irányba tartunk. Amúgy ezért se akartam venni phenomot, mert milyen már, hogy sokkal lassabb, és még jóval többet is fogyaszt?!! Aztán ha azt még húzod akkor sikítani fogsz a villanyszámlától!
de most tényleg valaki mondja meg miért nem kapcsol ki a gép alvó állapotban plíz!
-
Shuki
tag
Nem tudjátok, hogy az miért van, hogy ha a gépet alvó állapotba akarom kapcsolni, akkor nem kapcsol ki? Elhalkul, de nem áll le
A régi 775 ös rendszeremnél simán megnyomtam a gombot a billenytűn azt leállt. Ez is valami beállításon múlik?
-
Shuki
tag
válasz
Motion_Blur #7258 üzenetére
Vicces, hogy 4300 on nekem is simán elindult, tök jól lehetett használni, semmi fagyás nem volt. Cinebench meg winrar b. super pi mind lefutottak. Aztán ráeresztettem a prime ot és jó ha 3 percig bírta..
Nem is tudom mi az a progi ami a való életben úgy megizzasztja a procit mint a prime...
Tdu2 nél sem volt fagyás amúgy... -
Shuki
tag
válasz
Recon666 #7256 üzenetére
Igen úgy próbáltam de alatta nem változott a vcore..Na de mind1, a hűtőm úgy se lenne elég a 4ghz hez, szal belőttem 18x200 ra...Így a memória 1600 on megy, a proci meg 3600 on. Sztem ez is több mint elég
Prime ment másfél órát, a max hő az 75 fok volt. Futtattam egy 3dmark 11 et is, meg 5 kör havent, mind2ő szépen végigment. Winrar ben 3720, cinebench pedig 20900. Jó ez így
-
Shuki
tag
válasz
Motion_Blur #7253 üzenetére
Az a baj, hogy nem nagyon tudom állítani a feszt. a biosban.. Vagyis nem igazán értem, hogy kell
a v-core t nem lehet állatni, ami meg fölötte van csk ilyen 0,x eket ír ki. Azt, hogy éppen pont mennyi a fesz nem látom
Mit kéne állítani?
-
Shuki
tag
válasz
Recon666 #7250 üzenetére
Most már nincs
Energiagazdálkodás az melyik opció?Amúgy most belőttem 20x 200 ra, a cpu feszt auto n hagytam és így jónak tűnik. Cpu z szerint ilyen 1,23 körül van prime alatt. Viszont a maghő az néha már fel fel kúszik 80 fokig..hyper tx3 as hűtőm van.
Még 1 kérdés. Hogy kell beállítni azt, hogy a hűtő a hőmérséklet változásával arányosan működjön? Biosba be lehet állítani ilyesmit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest