- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
N_A_S
veterán
mondhatni. bár én azt hittem hogy ezeket már kicserélték, de ma döbbentem hogy nem. 3 hétig nem volt a listába és azt hittem hogy ez már lezajlott.
de annyira nem hat meg, mert elképzeléseim szerint ha megjön a javított akkor ezt beviszem és már rögtön adják is másikat. addig be se építem a házba
-
Piftuka
veterán
"Bizony jó ez...netezés közben fenének kell a 3600mhz"
Így igaz.
Jó érzés a tudat, hogy ha minimális mértékben is, de a számítógépemmel is hozzájárulhatok a környezeti értékek védelméhez (a fenntartható fejlődéshez).
Ráadásul nagyon klassz, hogy 1197 Mhz-en üzemelő CPU és 157/300 Mhz-en üzemelő videokártya mellett is sokkal-sokkal gyorsabb a számítógépem, mint a régi konfigurációm.
A honlapok 1-2 másodperc alatt betöltődnek, a programok gyorsan feltelepülnek és késlekedés nélkül futtathatóak, a fájlmásolás gyors...
(Utólag egy kicsit már azt is bánom, hogy nem egy 5400 RPM-es, "Eco Green" merevlemezt választottam. Szerintem annak a sebessége is bőven elég mindenhez egy általános otthoni, multimédiás felhasználás során.)
Bízom benne, hogy a gyártók ezen az úton haladnak tovább, s a jövőben egyre több nagy teljesítményű, egyúttal energiatakarékos IT megoldások kerülnek kifejlesztésre!
-
Motion_Blur
félisten
Én csak tesztre húzom fel ennyire.
Mivel csak netezek és játszok, ezért elég ha 3.733-on megy a proci 1.15V-on.
Idle 26-28 fokos, játékok alatt max. 50Ha videot renderelek Vegas-ban, azt meg szokta izzasztani, akkor mind a 8 szál ki van tolva 100%-ra, de közel sem megelszik úgy mint LinX, vagy Prime alatt.
Recon666: köszi tesó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bestbuy játékok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Villanyszerelés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest