- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
Hali!
Hát sanszos a HDD nálad is. Mondom, valami bad szektor kereső progival menj rajta végig, de lehet elég lesz egy HD sentinel is, vagy a win HDD saját tesztelése. (HDD-n jobb klikk, tulajdonságok, eszközök, ellenőrzés...)
Én is tapasztaltam már 1-2 érdekes dolgot, pl. volt olyan ismeretlen 80-asra próbáltam win7-et rakni, de a telepítő 1 nap (igen 24 óra, ott hagytam a gépet) alatt sem futott le. Majd xp, és az meg rendesen lefutott. Ezek után HD sentinel, ami kiírta, hogy bad szektora nincsen, de a teljesítménye 70%-os, így lett még 1 papír nehezékem.
-
Kvazár
őstag
Pontosan mikor írja ki boot közben?
Nekem is volt a hetekben részem, ehhez hasonlókban bőven.
Nálam HDD.
Nálam: A logo elkezdett összeállni, majd jött a kékség, és a reboot.
Ezek után el szöszmötöltem egy kicsit a géppel, javítás, cd-ről javítás, csökkentett mód javítás, majd rendszer visszaállítás, HDD regenerátor futtatás, és a végén ismét ment a gép.
A HDD egyébként 8-9 gyenge/bad szektor van, de ezek mind az elején, amit a saját teszt progija is kiír.
Csak ezek után jött egy áramszünet, és tapasztaltam, hogy a 9 éves szünetmentesem aksija nem épp van top formában, majd kezdhettem előröl...De, volt olyan eset is, amikor a HDD vezérlőhöz nyúlkáltam bele, pontosabban ki akartam próbálni a raid-et, de az op ide-s beállításokkal lett telepítve, így amikor átkapcsoltam a biosban raidre, akkor a zászló el sem kezdett összeállni, máris kékhalálozott.
(egyébként ezt már megoldottam, újratelepítés nélkül)Tehát:
1. nálad mikor szál el?
2. szerezz be egy hiren's boot cd-t, azon szinte az összes hdd gyártó tesztprogija fent
van, és a HDD regenerátor is, és ezeket futtasd le. (egyébként a teljes gépedet végig tesztelheted vele, mert szinte mindenhez van rajta teszt progi) -
g@bo
nagyúr
-
Balupapa
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged