- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heffi
őstag
VGA-ra proci hűtőt? Hogy is van ez?
Egyébként szerintem olyat keress (márha a procira szeretnéd tenni), amire szabvány 120 mm-s ventit lehet feltenni (akkor már elég nagy és halk lesz, illetve ha egyszer a saját ventije elhajolna, akkor könnyebb pótolni mondjuk egy coolink swif 120p-vel), és legyen benne jó sok heatpipe. Néz körül a használt kínálatban, pl van [itt]egy, ami jó az lga1156-s tokozásra.
-
SimonYana
addikt
Nem tudom mit tudnak az új kétmagosak,de nem is értem mit kell itt a 3300 Mhz alapon így el csodálkozni! Mehet az 5ghz-n is szerintem. Sosem lesz olyan mint egy 4 fizikailag dolgozó mag! Amúgy meg 4100 - 4200 körül simán lehet dolgoztatni! Egy lényege van ...vissza tudd húteni! Ez az én szerény véleményem! És az meg a másik , hogy a HT az csak egy HT.Nem minden prigram használja ki!
Ezért sem éri meg minden esetben i7 860-at sem venni,csak ha ki is használja az ember!Ja.... és még az ára sem ösztönöz arra , hogy azt vegyek!
40-46 ezer az i5. Mit akarunk még? Ennél olcsóbban ilyen teljesítményt! -
SimonYana
addikt
Most én vagyok lemaradva vagy mi van?
Már nem egy ember kérdezte,hogy csak 1333-as ramokat kezel az i5 és az 1156-os i7?
Nem tudom milyen kérdések ezek,mert nekem a 750-em mellet 2133-as ramok vannak és elindul 2200-on is.A lapok meg álltalában 2600-ig hitelesítve is vannak.Szóval nem értem miért lenne ilyen korlát! Attól függ a 750 esetében , hogy mennyire lehet feltornászni a BCLK-t (vagy hogy hívják ami a régiben FSB volt),mert a max szorzója 10×.De ha csak 200 a BCLK akkor is már 2000-en van a ram!Akkor miért ne kezelné?
Lehet én tudok valamit ,de az tuti,hogy nem vagyok nagy tuningos mint itt egyesek,de ez az 1333 és 1600 Mhz szerintem nem kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest