Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsubi
őstag
válasz
DroiDMester #4345 üzenetére
annyira nem létszükséglet az ud7 csak kiszeretném próbálni.
talán egy kicsivel jobban kezeli a ramokat i3-al mint az asus lapok -
Zsubi
őstag
válasz
DroiDMester #4345 üzenetére
elnézést kérek rosszul fogalmaztam
nem a deszkákra gondoltam hanem az 1600-as kingmax ramokra
nem kell bemutatni... volt p7p55d lapom(#4344) kimi02: 2x2 giga kingmaxot nem nagyon kapsz 30k alatt akkor már inkább az 1600cl6-os g.skill 39k-ért ami biztos nem fog csalódást okozni tuning terén. 2000cl8-at biztos megy de ha szerencséd van akár 2000cl7-et is tudhatja
-
-
Zsubi
őstag
i5-750 szerintem. Ahogy többen is írták 860-at nehéz léggel 4ghz környékén hűteni vagy szinte lehetetlen
Asus deszkára szavazokIgazából szinte mind1 hogy melyiket veszed nincs nagy különbség közöttük.
Ramokból 1600cl6-os g.skill-t választanék. Ősember tud neked hozni elég jó áron, csak pár ezressel drágább mint a cl7-es. -
Zsubi
őstag
válasz
ész ventura #4323 üzenetére
Ha van rá pénzed akkor mindenképpen de legjobb alternatíva lehet egy i3-530/540-es rendszer+vga csere kevés ráfordítással.
Csak azért említettem i3-530/540-et, mert előtte volt i5-750-em és alig pár fps-sel teljesített gyengébben játékokban a kis i3-as mint az i5-750 full hd felbontás mellett azonos órajelen. -
Zsubi
őstag
válasz
dangerzone #4315 üzenetére
most hogy mondod nekem is rémlik valami mintha már egyszer próbáltam volna és én azért nem használtam, mert mindig ilyenkor újraindult a gép így jobbnak láttam ha biosban állítom be a dolgokat, az sem tart tovább. még p7p55d-nél néztem anno ezt
(#4316) megint én: próbáld meg úgy hogy a vtt-t autora rakod és utána nézd meg turboV evo-val hogy mennyit ad neki 200bclk-nál.
-
Zsubi
őstag
válasz
dangerzone #4311 üzenetére
elméletileg nem szabadna neki de kitudja, próbáld ki és kiderül
én személy szerint nem szeretem az ilyen szoftveres dolgokat inkább beállítom biosban az a biztos -
-
Zsubi
őstag
válasz
dangerzone #4304 üzenetére
a megoldás egyszerű---> XP
így van ennyit számít -
Zsubi
őstag
válasz
dangerzone #4287 üzenetére
-
Zsubi
őstag
-
Zsubi
őstag
válasz
animatrix11 #3997 üzenetére
az nem igazán fog menni alacsonyabb fesszel
vegyél low voltage ramot
az is lehet hogy menni fog 1.65v-al de csak alacsony órajelen, ki kell próbálni. -
Zsubi
őstag
válasz
animatrix11 #3994 üzenetére
érdekes itt is azt írja: [link]
ha egy karit raksz bele akkor is 8x-os lehetfurcsa egy kicsit
-
Zsubi
őstag
válasz
animatrix11 #3992 üzenetére
nekem is furcsa egy kicsit de annyira nem vágom ezt a dolgot
használnál valamikor sli-t -
Zsubi
őstag
válasz
animatrix11 #3990 üzenetére
ez egyértelmű, ha én is ennyit költenék lapra akkor csak is evga jönne szóba
vagy ott van még az evga p55 micro de az is 56k-ba kerül
amikor vettem p7p55 ws sc.-t 52k-ért akkor még nálunk sajnos nem lehetett kapni az evga p55 lapokat és csak külföldről lehetett horror áron behozatni+ilyenkor gari is ugrik. -
Zsubi
őstag
válasz
animatrix11 #3988 üzenetére
az a baj hogy evga majd 20k-val drágább igaz nem olyan tömegszemét mint asus, giga és társai
nem nagyon hallottam a deluxe-ról
nekem a maximus III gene szimpatikusabb valamiért
-
Zsubi
őstag
válasz
animatrix11 #3984 üzenetére
Én ilyen árban Maximus III Gene vagy esetleg P7P55 WS SC.-t vennék vagy esetleg ami olcsó és jó P7P55D
Itt nézz szét: [link]
-
Zsubi
őstag
válasz
animatrix11 #3982 üzenetére
mennyit szánnál max deszkára ill. ragaszkodsz az Asushoz
-
Zsubi
őstag
válasz
dangerzone #2797 üzenetére
Nem tudom pontosan de 1.35V-al mennek olyan 4500-4600 körül stabilan
De én erre azt szoktam mondani ameddig megtudod rendesen hűteni a procit mehet neki a fesz persze csak ésszel, normális keretek között
De nagyon a 32nm-nek sem ajánlott 1.35-nél többet adni 24/7-re -
Zsubi
őstag
válasz
dangerzone #2795 üzenetére
21x200-on 1.184V-al 1600cl7-es ramokkal
-
Zsubi
őstag
válasz
dangerzone #2793 üzenetére
Természetesen lassabb mint a 4mag bizonyos progiknál de nekem az nem lényeg csak játszom és az a fő szempont a többi nem érdekel
(#2792) Gerisan: még az is megéri de felette szvsz nem érdemes venni
-
Zsubi
őstag
-
Zsubi
őstag
válasz
Celithrandi #2423 üzenetére
Egy kicsit régi a CPU-Z nem gondolod
Innen letöltheted a legfrissebbet
-
Zsubi
őstag
válasz
Celithrandi #2412 üzenetére
Sajnálom a TV-det
Ha szerencséd van akkor befér gy nagyobb személyautó hátsó ülésére.
Nekem volt már a hátul az autóban egy 10x centis LCD persze doboz nélkül -
Zsubi
őstag
válasz
kelzsoca #2155 üzenetére
Nekem Thermalright True Blackem van és annál kb. 3-4mm van a hűtő és a kártya között.
Ha meg elforgatom akkor annyira belelóg a memória slotokba hogy nem tudom őket bele rakniEngem annyira nem zavar hogy ilyen kicsi a hely ha van megfelelő szellőzés akkor nem lehet gond.
-
-
Zsubi
őstag
válasz
Roderic #1961 üzenetére
3600 maximum 3800-ig bírnia kell a TX3-nak de utána már szerintem elfog fogyni a hűtő és nem fogja tudni normálisan lehűteni a procit. Hátha majd az új revision-nál jönnek kicsivel jobb 750-ek amik beérik kevesebb fesszel és még ennyire sem fognak melegedni. Bár már a mostani 750-ek közöt is lehet találni pár jó darabot ami 1.2V környékén tudja a 4Ghz-et.
-
Zsubi
őstag
Ez nem vicc
Ez az igazság
Pont ez miatt nem vettem 860-at, mert még 4ghz-en lelehet hűteni úgy ahogy léggel de 4ghz felett már nem igazán vagy csak nehezen
Esetleg a következő revisionban lehet számítani jobb darabokra de még szerintem akkor sem fogja elérni a 920-as D0 szintjét tuning terén. -
Zsubi
őstag
Thermalright 775-ős lefogatás 1156-hoz olcsón és egyszerűen: [link]
-
Zsubi
őstag
válasz
Overlocker #683 üzenetére
Szép eredmény
Nem mennek ezek olyan rosszul -
Zsubi
őstag
Megkérhetnék egy i5 tulaj hogy csináljon egy Vantage CPU tesztet 4ghz-en légyszíves és megosztaná velem
Előre is köszönöm
-
Zsubi
őstag
válasz
Overlocker #615 üzenetére
Gratula, jó darabot fogtál ki szvsz
Várjuk a többi eredményeket
Tényleg 4ghz-en nézhetnél Prime-ot kíváncsi vagyok rá hogy mennyi feszt kér és mennyire melegszik -
Zsubi
őstag
Szerintem is felesleges, semmivel sem jobb az i5.
Az csak egy dolog hogy a programok minimális különbségeket mutatnak ahol egyáltalán van különbség de te ezt a való életben nem hiszem hogy észre fogod venni.
Azért felesleges megvenni hogy az ember kipróbálja hogy milyen és rájön hogy nem is jobb sokkal és kidobott egy rakás pénzt az ablakon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Renault, Dacia topik
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest