- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trebron09
őstag
válasz rico21 #11267 üzenetére
Az nekem közel van a magok hőmérsékletéhez Aida-ban (i5 760), de én mindig a magok hőmérsékletét szoktam nézni... ha folyamatosan terhelve van pl. linx-el vagy játék alatt akkor lassan felkúszik 50-53fokra a "kupak", de a fokok is hasonlóak, tehát nálam rendben mutatja.
Milyen lapban van a procid?
Idle:
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
peetmaster
senior tag
válasz rico21 #11262 üzenetére
Szerintem semmiféle rendellenesség nincs. 2 ugyanolyan procival még nem találkoztam. Simán futhat a háttérben olyan program, ami miatt néha kicsit megugrik a hőmérséklet. Nekem az i7 860-nál teljes terhelésnél volt úgy, hogy a legmelegebb mag 70 fokos volt, a 'leghidegebb" meg csak 64. A kupak hőmérséklete meg nem mérvadó, mert azt befolyásolhatja az is, hogy a cpu hűtőd mennyire fekszik fel pontosan a procira.
A proci is lehet "puklis", így a hőfokok sem úgy alakulnak, mint egy teljesek sík lapú cpu-nál.
[ Szerkesztve ]
-
-
gallus
aktív tag
válasz rico21 #11281 üzenetére
Nem akartam viccelődni a bánatoddal, bár mifelénk azt mondják, hogy amire nincs ráírva, hogy made in China, az hamisítvány.
Mennyiért adod a "silányabbikat".
Már ha fölösleges az egyikMég valami srácok.
Az intel proci tulajoknál nem divat a kupaktalanítás?
Alatta tuti egyenes[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz rico21 #11429 üzenetére
"3 alaplapban is ugyan ez a hiba jelentkezett " vs "másik gépben teljessen jó a 16GB"
csak én érzek itt ellentmondást?IMCnek próbálj meg feszt adni. stabilnak kéne lennie, főleg, hogy a 10es BCLK strap miatt max 1333mon mennek a ramok. vagy ha 1600on mennek, akkor lehet a QPI kapott egy OCt.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest