- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rico21
tag
Hali srácok az lenne a kérdésem hogy az van hogy van 2DB i5-750em az egyiket most szereztem (nem ez a lényeg) Egy Mugen 2 -vel hütöttem az eredetit ami bent volt a gépmeben eredetileg is most bele raktam a az "újat" és azt vettem észre Aida64 2.50 nél a hőmérséklet figyelésnél hogy ez teljessen máshogy üzemel arra értem hogy ugyebár van a négy cpu mag hömérséklet illetve van a simán a CPU hömérséklet képpel mutatom
és a cpu hömérséklet nagyon érdekessen változik hirtelen ugrál nagyokat pl 17C -ről 25C hogy a másiknál nem igy ment ott teljessen normálisan fokozatossan ment le és föl terhelésnél ha valaki megnézné hogy neki hogy megy azt meg köszöném illetve a két processzort egymás mellé rakva az sokkal jobb a sapka ki dolgozása mint ami eredetelieg benne volt hamarossan teszek fel képet arrol is
Amilyen mértékkel vásárolsz olyan mértékkel adj is el! Vásárolni legolcsóbban, eladni legdrágábban!! Érdekes nem!?
-
rico21
tag
De ez is csak a négy magot nézi de az aida64 ben van a 5. ami az össz hőmérsékletet méri ami ugye csak CPU hömérséklet címén van énarra lennék kiváncsi másnál hogy az hogy változik egyik pillanatról a másikra
Amilyen mértékkel vásárolsz olyan mértékkel adj is el! Vásárolni legolcsóbban, eladni legdrágábban!! Érdekes nem!?
-
rico21
tag
Akkor egy konkrét példa Win 7 betöltödése 37C ról egy pillanat alatt le ugrott 17C a "Hömérséklet: Cpu Aida 64 ben engem csak az zavar hogy a másikkal ez fokozatossan ment le pl 37,32,25 és igy tovább késöbb teszek fel képet a cpu-k ról érdemes lesz megnézni mind a kettő maláj és igen elégé lényeges a külömbség a kupakok között a régi elég domború a közepe a gyári hütö billeg rajta Az alaplapom Gigabyte P55A-UD6 Rev1,0 Egyébként Mugen 2 revB a hütö
-
rico21
tag
na srácok meg oldodott a rejtéj mind a kető ugyan ugy dolgozik csak az egyik sokkal jobban dolgzik ossze a mugen2 hűtővel itt egy pár kép a procikról elég érdekes szerintem:
Annak idején mennyi is volt egy proci 50-60K elég durva külömbség az egyik mondjuk egy Acer Márkás gépből jött ki a szebik
-
rico21
tag
válasz peetmaster #11275 üzenetére
Igen bocs bénán fogalmaztam
-
-
rico21
tag
válasz gallus #11282 üzenetére
23990,-+ van hozzá egy javított alaplap is ugy 30K együtt a kettő de tökéletesen megy az alaplap való színü rosszul rakták bele a memoria foglalatba a ramot és az egyik lábnál át olvat a lakozzás a nyákon a hátulján és el szakatt a réz és csak át húztam cínnel próbaképppen hátha és ugy nézki müködik a szlot is most 2x 4Gb/1600 kingston rammal igy:
-
rico21
tag
annyi hogy még folyattam rá müanyagózó pisztolyal szigetelés céljából egy picit most azt a lapot használom pár napig most megy rajta aida64 stabylity teszt meg World of Tank ja
Amugy valami Acer Aspire 5810 Gyári gép lapja Acer FMP55 lap de meg vannak driverei minden
Most igy megy :
Acer FMP55 1156 lap
i5-750+gyári hütő
2x4GB/1600 Kingston ram (az egyik a javított felén megy)
Shappire HD5830/1GB Extrem
FSP Bluestorm II 500W tápAmilyen mértékkel vásárolsz olyan mértékkel adj is el! Vásárolni legolcsóbban, eladni legdrágábban!! Érdekes nem!?
-
rico21
tag
válasz peetmaster #11288 üzenetére
ezek alsó hangon is 18-22 k hűtők ujba én inkább ColerMaster 612S 16K körül már lehet kapni Vagy Mugen 2 használtban lehet van itt Ph is 6K-8k körül meg lehet venni nyugottan mert egy hütöben nincs mi el romoljon maxx sérülni tudnak a lammelák ami nem tul esztétikus
[ Szerkesztve ]
-
rico21
tag
válasz Freiherr #11426 üzenetére
Valaki találkozott már olyan hibával hogy i7-870 nem komálta a 4GB/1600 Kingston kit ramokat 16Gb abszolut instabil be se tölt a rendszer Üdvözöljük képernyőnél dob egy 0x000000124 kék halált 8GB-val meg kiszámíthatatlanul dobja
-
rico21
tag
válasz Speed® #11428 üzenetére
meg volt ram kizárva másik gépben teljessen jó a 16GB, Gigabyte P55A-UD5 lap, alapon van minden vagy auton semmit nem tunugolok 3 alaplapban is ugyan ez a hiba jelentkezett
-
rico21
tag
válasz proci985 #11432 üzenetére
bocs
a proci hibázik mindig szerintem, mert mindegyik lapban ugyan az a hiba jön elő a ramokat le teszteltem több gépben is, memtesztel is, meg több gépben is hibátlanul megy a ram mind a 16gb
létezik az hogy ilyen hibája legyen a procinak memori vezérlése el szált?Amilyen mértékkel vásárolsz olyan mértékkel adj is el! Vásárolni legolcsóbban, eladni legdrágábban!! Érdekes nem!?
-
rico21
tag
válasz proci985 #11436 üzenetére
hát a létező minden opciot ki probáltam amit a google -n találtam erre a 0x000000124 i7-870 hiba kódra
memoria időzítést alulfeszt túl feszt (Cpu, Chipset, Ram)
1 rammal megy de 2-vel már instabil 4-el meg abszolút szar de memteszt meg le megy gond nélkül 2pass is le ment 16gbAmilyen mértékkel vásárolsz olyan mértékkel adj is el! Vásárolni legolcsóbban, eladni legdrágábban!! Érdekes nem!?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest