Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Hirdetés
Aktív témák
-
Nargarot
csendes tag
Sziasztok!
Nézegettem a processzorokat és az Intel Core I7 3960X-en akadt meg a szemem. Az árával tisztában vagyok, a kérdésem az lenne, hogy a stepping-ek ebben az esetben pontosan mit változtak. Ha jól tudom, jelenleg C1 és C2 van forgalomban, ahol is a C2 annyit módosult, hogy az Intel VT-d technológiája teljesen működő képessé vált. Ez pontosan mit jelent, hol van használatban? Keresgéltem neten és olyan információkat találtam, hogy virtuális gépek esetén, gyorsítja az I/O műveletek sebességét, valamint engedélyezi, hogy megosszák a fizikai tárhelyet több kérés közt. Ez pontosan mit takar és az én esetemben (játék, tervezés) mennyire fontos hogy melyiket választom?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I3-9100F
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
Üzleti előfizetők hirdetései
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest