- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Magisk
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trade88
tag
Sziasztok! Segítsetek lègyszi, idegosszeroppanasnál vagyok.
Adott egy hpz440 egy e5-1650v4-el. Az istenèrt sem tudok belèpni a biosba. Próbáltam minden lètező megoldást, olvasgattam. Esc, f2 f10, ezzel kellene igazság szerint. Del, meg ugy mindent. Csak egy kis ablakban egy loading intel boot agent felirat fogad. Próbáltam usb ès ps/2 billenytyűt is. Ha ez az ablak megvan, onnantól èl a billentyű. Ctrl,alt,del megy. A problèmám, hogy nem látja a windows telepítő a meghajtókat, ( apropó pendriveról is, csak ha olyan kedve van akkor bootol) ha bejutnèk be tudnám állítani. Ha telepítő alól próbálok uefibe ujraindítani az sem megy. Próbáltam azt is, hogy a gyári oldalról leszedtem a rapid storage-t, 7zip-el kicsomagoltam a pendrive-ra ès manuálisan próbáltam hozzá adni a drivert, látja a lapkakèszlet illesztőt a telepítő, de nem fut vègig a folyamat. Cmos reset nem segített. Elem ki. Gomb nyomva tart 15 másodpercig ès hagytam pihenni a gèpet. Ugyan ez. Mi a faszt csinálok rosszul? Sosem voltam ilyen gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Társasjáték topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest