- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trade88
tag
Sziasztok! Segítsetek lègyszi, idegosszeroppanasnál vagyok.
Adott egy hpz440 egy e5-1650v4-el. Az istenèrt sem tudok belèpni a biosba. Próbáltam minden lètező megoldást, olvasgattam. Esc, f2 f10, ezzel kellene igazság szerint. Del, meg ugy mindent. Csak egy kis ablakban egy loading intel boot agent felirat fogad. Próbáltam usb ès ps/2 billenytyűt is. Ha ez az ablak megvan, onnantól èl a billentyű. Ctrl,alt,del megy. A problèmám, hogy nem látja a windows telepítő a meghajtókat, ( apropó pendriveról is, csak ha olyan kedve van akkor bootol) ha bejutnèk be tudnám állítani. Ha telepítő alól próbálok uefibe ujraindítani az sem megy. Próbáltam azt is, hogy a gyári oldalról leszedtem a rapid storage-t, 7zip-el kicsomagoltam a pendrive-ra ès manuálisan próbáltam hozzá adni a drivert, látja a lapkakèszlet illesztőt a telepítő, de nem fut vègig a folyamat. Cmos reset nem segített. Elem ki. Gomb nyomva tart 15 másodpercig ès hagytam pihenni a gèpet. Ugyan ez. Mi a faszt csinálok rosszul? Sosem voltam ilyen gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- DUNE médialejátszók topicja
- Kutya topik
- ASUS notebook topic
- One mobilszolgáltatások
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest