- Íme az új Android Auto!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trade88
tag
Sziasztok! Segítsetek lègyszi, idegosszeroppanasnál vagyok.
Adott egy hpz440 egy e5-1650v4-el. Az istenèrt sem tudok belèpni a biosba. Próbáltam minden lètező megoldást, olvasgattam. Esc, f2 f10, ezzel kellene igazság szerint. Del, meg ugy mindent. Csak egy kis ablakban egy loading intel boot agent felirat fogad. Próbáltam usb ès ps/2 billenytyűt is. Ha ez az ablak megvan, onnantól èl a billentyű. Ctrl,alt,del megy. A problèmám, hogy nem látja a windows telepítő a meghajtókat, ( apropó pendriveról is, csak ha olyan kedve van akkor bootol) ha bejutnèk be tudnám állítani. Ha telepítő alól próbálok uefibe ujraindítani az sem megy. Próbáltam azt is, hogy a gyári oldalról leszedtem a rapid storage-t, 7zip-el kicsomagoltam a pendrive-ra ès manuálisan próbáltam hozzá adni a drivert, látja a lapkakèszlet illesztőt a telepítő, de nem fut vègig a folyamat. Cmos reset nem segített. Elem ki. Gomb nyomva tart 15 másodpercig ès hagytam pihenni a gèpet. Ugyan ez. Mi a faszt csinálok rosszul? Sosem voltam ilyen gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Íme az új Android Auto!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest