- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Poco F7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trade88
tag
Sziasztok! Segítsetek lègyszi, idegosszeroppanasnál vagyok.
Adott egy hpz440 egy e5-1650v4-el. Az istenèrt sem tudok belèpni a biosba. Próbáltam minden lètező megoldást, olvasgattam. Esc, f2 f10, ezzel kellene igazság szerint. Del, meg ugy mindent. Csak egy kis ablakban egy loading intel boot agent felirat fogad. Próbáltam usb ès ps/2 billenytyűt is. Ha ez az ablak megvan, onnantól èl a billentyű. Ctrl,alt,del megy. A problèmám, hogy nem látja a windows telepítő a meghajtókat, ( apropó pendriveról is, csak ha olyan kedve van akkor bootol) ha bejutnèk be tudnám állítani. Ha telepítő alól próbálok uefibe ujraindítani az sem megy. Próbáltam azt is, hogy a gyári oldalról leszedtem a rapid storage-t, 7zip-el kicsomagoltam a pendrive-ra ès manuálisan próbáltam hozzá adni a drivert, látja a lapkakèszlet illesztőt a telepítő, de nem fut vègig a folyamat. Cmos reset nem segített. Elem ki. Gomb nyomva tart 15 másodpercig ès hagytam pihenni a gèpet. Ugyan ez. Mi a faszt csinálok rosszul? Sosem voltam ilyen gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest