- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarlaxle
senior tag
válasz
#Morcosmedve #1328 üzenetére
Cserelik azt is mert meghalt, memoria tulelte a "talalkozast".
-
Jarlaxle
senior tag
válasz
Jarlaxle #1173 üzenetére
Vegul egy Asus X99-A alaplap lett. Kereken 1 napig ment, utana mar nem lehetett bekapcsolni a gepet. Vissza gariba, ma szoltak garibol, hogy az alaplap VRM hibas es megsutotte az o procijukat is amin teszteltek. Olvastam peidg sok kulfoldi forumon es itt a topikba is, hogy hulladek az Asus, de biztam benne hogy en jot fogok ki, hat a tanulsagot azt hiszem levontam az esetbol. Jovo heten johet a masodik kor a csere cuccokkal.
-
Jarlaxle
senior tag
Sziasztok!
Melyik a legolcsobb alaplap amelyik vallalhato tuningra kepes (5820k ala lesz)? Semmi extra felszereles (wifi, bt) nem kell, nem lesz extrem tuning se, csak olyan atlagos fajta, amit egy Noctua D14 lehut, tehat nem rekordokra hajtok. Visszaolvastam ez latom hogy van ez az OC Socket dolog, ez kell vajon nekem az elobbiek figyelembe vetelevel? Iponba eddig az Asrock Extreme4/3.1 tunik a legvallalhatobbnak arban+felszerelesben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- Intel Core i9-14900K - Cores x 24
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest