- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
BlackSoft #166 üzenetére
én az R4E-vel is így voltam az elején a 4930k-mmal, első körben biost kellett bele iratnom, hogy egyáltalán elinduljon..
aztán jöttek a ramos mizériák, 1600mhz fölött fagytak.. a dominator GT-jeim, illetve samsungok, és G.skillek is, ezt végül a platinumokkal tudtam csak orvosolni, illetve visszaváltottam egy pöpec 3930k-ra ami alacsony feszen tudott 5ghz-et..
hamarosan jön egy 4960x hozzám, meglátom mennyi szívás lesz vele, ha nem lesz jó, akkor mérges leszek.. én is..
(#166) BlackSoft - továbbá nem értem én sem, hogy akkor mi a ráknak adják ki a lapot, ha kapásból kell hozzá 5új bios..
alig van bele proci, meg ram, mégis a usereknek kell kitesztelniük egy 600k-s félkonfigot?
azért profit ide, presztizs oda, ilyet nem lenne szabad megengedniük..
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest