Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz kicsipapucs #7455 üzenetére

Nem, nem álltam meg, 10400F-et használok napira, és van itthon 12400F is :D

Itt az említett gép "becsípődése" onnan indult, hogy nekem a C2Q és a Haswell közötti időszak kimaradt, és gondolkodtam valami arany középútban. 2011 késő őszén láttam egyik havernél egy 2700K-t 5GHZ-en 16GB RAMmal (a VGA-ra már nem emlékszem) ami akkor nagyon megfogott! Kb évekig az volt az etalon, persze aztán 4th gen I3-am lett stb, de néha még most is eszembe jut, hogy lehetne "útánépíteni" azt a gépet, csak úgy just for fun.
    Megjegyzem a jelenlegi itthoni kihasználatlan monitorkapacitásom jegyében maximum 1680-as felbontás lenne amin használnám a játékokat meg addig pakolnám rá időben előre, ameddig tényleg játszhatatlan megbirkózik velük. Tehát pl egy Forza 4 még elférne (mondjuk RX580-al), de egy Harry Potterrel vagy új Last of US-al, már inkább nem próbálkoznék meg.
    Persze mint írtam ebben a nosztalgia trip lenne a lényeg, hiszen alig ráköltéssel remek sokkal erősebb X99-es gépet lehetne kihozni, amire nem túl sok ráköltéssel a jelenlegi gépem, vagy attól jobb is kijönne ...
    Szóval néha bennem van, hogy kéne, de több okból is aligha állnék neki a megvételének. (ahhoz a Sandy I7 is drága lenne, hogy pár nap nyúzás után a sarokban álljon)

Annyiból már inkább meglepném magam egy 6TB-os HDDvel, igaz nem komplett gép, pláne nem hobbi gép, viszont napi használatban sokkal nagyobb jelentősége, praktikussága lenne.

Új hozzászólás Aktív témák