- Google Pixel topik
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Yettel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
kicsipapucs #7455 üzenetére
Nem, nem álltam meg, 10400F-et használok napira, és van itthon 12400F is
Itt az említett gép "becsípődése" onnan indult, hogy nekem a C2Q és a Haswell közötti időszak kimaradt, és gondolkodtam valami arany középútban. 2011 késő őszén láttam egyik havernél egy 2700K-t 5GHZ-en 16GB RAMmal (a VGA-ra már nem emlékszem) ami akkor nagyon megfogott! Kb évekig az volt az etalon, persze aztán 4th gen I3-am lett stb, de néha még most is eszembe jut, hogy lehetne "útánépíteni" azt a gépet, csak úgy just for fun.
Megjegyzem a jelenlegi itthoni kihasználatlan monitorkapacitásom jegyében maximum 1680-as felbontás lenne amin használnám a játékokat meg addig pakolnám rá időben előre, ameddig tényleg játszhatatlan megbirkózik velük. Tehát pl egy Forza 4 még elférne (mondjuk RX580-al), de egy Harry Potterrel vagy új Last of US-al, már inkább nem próbálkoznék meg.
Persze mint írtam ebben a nosztalgia trip lenne a lényeg, hiszen alig ráköltéssel remek sokkal erősebb X99-es gépet lehetne kihozni, amire nem túl sok ráköltéssel a jelenlegi gépem, vagy attól jobb is kijönne ...
Szóval néha bennem van, hogy kéne, de több okból is aligha állnék neki a megvételének. (ahhoz a Sandy I7 is drága lenne, hogy pár nap nyúzás után a sarokban álljon)Annyiból már inkább meglepném magam egy 6TB-os HDDvel, igaz nem komplett gép, pláne nem hobbi gép, viszont napi használatban sokkal nagyobb jelentősége, praktikussága lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Honda topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged