- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mobil flották
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Nincs összehasonlításom ddr3-4 között de az x99 még a korai ddr4 időszakban készült. Szóval szerintem egy nagy órajelű ddr3-assal ugyan úgy jól menne. Lapok 24eft-tól vannak, az én 8 slotosom 32eft volt, valóban nem olcsó de olcsóbb mint egy használt márkás lap az biztos. Az idő eldönti mennyire bírják a strapát. Huhananzhi x99-tf tud ddr3-at és ddr4-et is abban lehetne próbálni. De szerintem egy alacsonyabb cas-os 1866 jobb mint egy korai nagy cas-os ddr4 2133.
Nem az enyémből indulok ki mert nekem cas13-on mennek 1866-on de azok 1066 cas7-es ramok, talál lejjebb vihető még vamalenyivel de 1.5v-nál ami a gyári fesz nem akarok többet adni nekik rohadtul melegszenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DUNE médialejátszók topicja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Crypto Trade
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest