Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hét évig frissül az új iQOO
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Laca64
csendes tag
Köszönöm a tanácsokat.
Az a bajom hogy akinek ki tudtam pródálni a memóriáit még csak lapot és memóriát vett az új konfigjához, procija még nincs éz skylake platform lesz. Ebbe sajnos az én procim eléggé nehezen lenne beszerelhető (bár türelmes taposással talán valahogy belemenne
). A környezetemben pedig csak ddr3-as gépek vannak.Lehet hogy holnap bemegyek valamelyik számtech boltba hogy teszteljék le a ramjaim,de biztosan nem fogják ingyen megcsinálni. Akkor meg lehet hogy jobban járok ha visszaküldöm őket a rambazárnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kuponkunyeráló
- Hét évig frissül az új iQOO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Intel Xeon E-2146G / Beszámítás OK!
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az a bajom hogy akinek ki tudtam pródálni a memóriáit még csak lapot és memóriát vett az új konfigjához, procija még nincs éz skylake platform lesz. Ebbe sajnos az én procim eléggé nehezen lenne beszerelhető (bár türelmes taposással talán valahogy belemenne
). A környezetemben pedig csak ddr3-as gépek vannak.Lehet hogy holnap bemegyek valamelyik számtech boltba hogy teszteljék le a ramjaim,de biztosan nem fogják ingyen megcsinálni. Akkor meg lehet hogy jobban járok ha visszaküldöm őket a rambazárnak.