Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Laca64
csendes tag
Köszönöm a tanácsokat.
Az a bajom hogy akinek ki tudtam pródálni a memóriáit még csak lapot és memóriát vett az új konfigjához, procija még nincs éz skylake platform lesz. Ebbe sajnos az én procim eléggé nehezen lenne beszerelhető (bár türelmes taposással talán valahogy belemenne
). A környezetemben pedig csak ddr3-as gépek vannak.Lehet hogy holnap bemegyek valamelyik számtech boltba hogy teszteljék le a ramjaim,de biztosan nem fogják ingyen megcsinálni. Akkor meg lehet hogy jobban járok ha visszaküldöm őket a rambazárnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az a bajom hogy akinek ki tudtam pródálni a memóriáit még csak lapot és memóriát vett az új konfigjához, procija még nincs éz skylake platform lesz. Ebbe sajnos az én procim eléggé nehezen lenne beszerelhető (bár türelmes taposással talán valahogy belemenne
). A környezetemben pedig csak ddr3-as gépek vannak.Lehet hogy holnap bemegyek valamelyik számtech boltba hogy teszteljék le a ramjaim,de biztosan nem fogják ingyen megcsinálni. Akkor meg lehet hogy jobban járok ha visszaküldöm őket a rambazárnak.