Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
válasz
KAMELOT
üzenetére
Hogy érted h lutrisak?!
A 3200Mhz-est még megértem asszem az X99-es lapoknál az a vége a ramsebességnek de lehet rosszul tudom...nah de miért a 2666mhz-es?!Amúgy még ez a Gskill se mutatna rosszul az Extreme 6-osban:
Kérdés h nem-e lenne problémája a lapnak vele...eddig mindig Gskilljeim voltak sosem volt baj vagy gond velük de itt olvasom hogy a Corair LPX-kel nem volt baja senkinek sem és mindenki azokat ajánlja viszont ezt a gskill-t amit linkeltem kb 9-10e-el olcsóbban tudnám jelenleg beszereztetni!

Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i5 9600KF i7 9700K Beszámitok!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő