Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
akoska07
üzenetére
De most miert zavar teged ha MSI vagy Giga lapot veszek es nem Asus-t?
, komolyan nem ertelek.Egy stabil es jo alaplapot szeretnek max 250 angol font korul es ebben a kategoriaban a ket fenti lapban gondolkodtam. Nekem rengeteg ROG alaplapom volt, tudom mit ernek es milyenek...nem kell bemutatni. Neked tetszik, bevalt...akkor ennek nagyon orulok. De en nem fogok kiadni 320 fontot alaplapra, nincs ra szuksegem...amig a 200-250 font kozotti alaplap rendesen vegzi a dolgat.
Anno megvettem a parost 4930K + RIVE mivel meloztam....de most nem.De 500gbp körül már megéri állandó használatra. - nekem annyit sem erne meg. 300 font volt a hatar, amibe belefert volna az 5930K, de inkabb maradtam a kollega 5820K-janal....
Tehat, vegyuk atal meg egyszer....jatekra, piszkalgatasra, netre, filmezesre olyan 500-550 angol fontot vagyok hajlando kiadni CPU+MB kombora...ennyi.De ha mar itt tartunk, meselj miben volna jobb a szamomra egy RVE vagy MSI GodLike / MSI XPower alaplap....
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, komolyan nem ertelek.