Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chiller
őstag
Hiába tértek át az új AAA játékok 64bitre, még most is sok "retro feelingű" játék jelenik meg 32 biten. De ez igazából mindegy is, mert sokan játszanak régebbi játékokkal (magam is), főleg amióta az új AAA játékok többségének kb. zéró hangulatuk van.
Amúgy támogatnám kezdeményezést, csak én úgy csinálnám, hogy lenne 2 normál core (16-32-64 bites támogatás a régi alkalmazásoknak jó eséllyel elég 2C) a többi 14-16 meg lehet only 64.
De nem hiszem, hogy ezzel akkora sebességet/tranzisztorszámot nyernénk. Az meg hogy gyorsabb boot?
Mihez képest? Én ki tudom várni ezt a 7 másodpercet lol. -
Jack@l
veterán
AMD's Zen 4-based desktop processors will reportedly ship with a maximum of 16 cores and up to 170W TDP
At this point, the chances of AMD's Zen 3 refresh, aka Warhol, being launched later this year are quite low. Instead, we may have to wait until Q3/Q4 of 2022 to see some new AMD hardware in action in the form of Zen 4 aka Raphael.
https://www.notebookcheck.net/AMD-might-shelve-plans-to-launch-Ryzen-6000-Warhol-this-year-leaving-Intel-Alder-Lake-with-a-possible-gaming-advantage.533706.0.html -
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Assetto Corsa Rally
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Káprázatos űremléket állított Jeff Bezos az édesanyjának
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mihez képest? Én ki tudom várni ezt a 7 másodpercet lol.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)