- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Januárban startol a OnePlus 13
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Méltó nevére a Honor 300 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz TechRobot #1947 üzenetére
Kb 1 honappal ezelottig en is vartam a 9900k-t mint a messiast es biztos voltam benne hogy az fogja valtani az ivy gepem. Aztan amikor egyre dragult a 8gen es egyre rosszabb hirek erkeztek a 9gen-rol (ar es hiany) akkor vegul par nappal a 9gen bejelentese elott talaltam egy 3 honapos 8086k-t (plusz alaplapot, aio hutot es memoriat is egybe arulva felkonfigkent) es ereztem hogy ra kell irnom az eladora. Azota mar az en gepemben dorombol a 8086k es abszolute nem bantam meg a beruhazast. Raer az a 9900k majd amikor mar abbol is lesz par honapos joarasitott
Szoval 8700k-rol eszedbe ne jusson jelenleg fejleszteni mert semmi ertelme."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 3 3100 használt 6hó jótllással!
- AMD Ryzen 7 5700X3D BOX processzor - Új, bontatlan termék szaküzletből - számla, garancia
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest