- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
-
Segal
veterán
válasz
TechRobot #1947 üzenetére
Kb 1 honappal ezelottig en is vartam a 9900k-t mint a messiast es biztos voltam benne hogy az fogja valtani az ivy gepem. Aztan amikor egyre dragult a 8gen es egyre rosszabb hirek erkeztek a 9gen-rol (ar es hiany) akkor vegul par nappal a 9gen bejelentese elott talaltam egy 3 honapos 8086k-t (plusz alaplapot, aio hutot es memoriat is egybe arulva felkonfigkent
) es ereztem hogy ra kell irnom az eladora. Azota mar az en gepemben dorombol a 8086k es abszolute nem bantam meg a beruhazast. Raer az a 9900k majd amikor mar abbol is lesz par honapos joarasitott
Szoval 8700k-rol eszedbe ne jusson jelenleg fejleszteni mert semmi ertelme. -
Segal
veterán
válasz
ScomComputer #1817 üzenetére
Tippre 450
-
Segal
veterán
válasz
ImpersonatoR #1811 üzenetére
Tobb lesz a 9900k foleg a nyitoara. Utana beallhat erre a 150-160k szintre.
-
Segal
veterán
válasz
ImpersonatoR #1808 üzenetére
Pedig jó eséllyel fogsz mert egyáltalán nem biztos hogy aznap meg is jelenik lehet csak bejelentik és ha meg is jelenik akkor is nagy valószínűséggel csak pár darab érkezik amit ha elkapkodnak előled akkor meg várhatsz. Én is tervezem a cserét de a gépet el nem adom addig amíg nincs itt az új.
-
Segal
veterán
Tudom nem proci hanem Z390 alaplap de valamit rakni is kell a 9. gen alá
ASUS Z390 ROG Maximus XI, STRIX, PRIME and TUF motherboards leaked -
Segal
veterán
Most mar "csak" bejelenteni kene
Remelem szeptember utolso heteben vagy oktober elso heteben megtortenik vegre -
Segal
veterán
-
Segal
veterán
Azert volt (gondolom en) fixre irva a 14 mert 13-tol volt kaphato az uj amd tr proci es varhato voot hogy azt a hype-ot probalja majd csendesiteni az intel egy bejelentessel de ezekszerint nem. Ha azt lesz*rtak akkor viszont szeptember vege elott en mar nem is varom a bejelenteset ha valoban okt 1 a varhato megjelenes. Viszont az sem hivatalos info hanem csak pletyka...
-
Segal
veterán
Mivel a tr megjelenésére nem reagált az intel a 9gen bejelentésével ezért innentől kezdve szerintem leghamarabb szeptemberben jelenthetik be. Tudom hogy nem a tr ellen jön a 9gen csak amolyan figyelem elterelő hadművelet lehetett volna a részükről. Ha a q3-at a megjelenésre értette a kiszivárgott dia akkor talán szeptember első felében bejelentik és a második felében megjelenik, ha viszont csak a bejelentésre akkor várhatóan csak szeptember vége felé jelentik be és október elején jelenik meg. Én is piszok mód várom de ezt a kicsit már kibírjuk
-
Segal
veterán
válasz
westlake #1758 üzenetére
Akkor ezek szerint (pocsek az angolom
) a z390 csak 2019 q1-be jon?
Mert akkor nalam eloallhat az a lehetetlen szitu hogy z370-be kene beletenni a 9900k-t de mivel ivyrol jonnek fel ezert nem tudom hogy tudnam lefrissiteni a biost hogy felismeje a procit...
Szerintem ez nem csak engem erinto problema mert nyilvan nem 8gen-rol fogjak elso napokban cserelgetni 9gen-re a tulajok a procikat...Bocsi semmi siettem a cikkel mar latom hogy a tobbi procira erti a q1-et sorry.
-
Segal
veterán
válasz
Petykemano #1756 üzenetére
Ezt még laborba sem de nem is a fogyasztása lesz a lényeg
Lehetne már kedd(vagy inkább október
)
-
Segal
veterán
válasz
Archttila #1695 üzenetére
Minek sietnel vagy kockaztatnal? En ivy alappal is ulok a seggemen es varok. Augusztus vegen vagy max szeptemberben minden kiderul. Ertelme nincs kapkodni foleg kabyrol.
Amugy szerintem vagy torolve lesz a z390 mert innentol semmi ertelme vagy igerniuk kell ra az ice lake tamogatast mert kulonben semmivel sem tudna tobbet mint egy z370.
Szerintem varj te is picit es minden kiderul. -
Segal
veterán
itt elemezgetik az I9 9900K-t hogy mikor, mennyiért és mi várható
-
Segal
veterán
válasz
Petykemano #1686 üzenetére
A 8 magosnak 1 millio% hogy nem 95 lesz a tdp kerete.
Allitolag a 9700k-ig kompatibilis is lesz a Z370-el a 9es szeria es a 8 magos tutira a tdp kerete miatt (meg ugye hogy vegyunk uj alaplapot) nem lesz az. Szerintem 120as tdp-t fog kapni de minimum 110-et.carl18: Akkor ugy irom abban sem vagyok biztos hogy nem a kukaban vegzi a fejlesztes. Rettento sok a baj vele nem hiszem hogy sikerul ezeket jovore lekuzdeni.
Ha minden kotel szakad jovore kijohet meg egy szeria 14nanon legdurvabb esetben forrasztva ha nagyon fut magasabb orajelen vagy nagyon kell a Zen2 ellen a teljesitmeny. 2 ev mulva meg akarmi johet. Nagyon nem lepne meg ha eltunne az ice lake a sullyesztoben. -
Segal
veterán
A 2800-as keves lesz a 8 magos Intel ellen de megfelelo arazassal sikeres lehet. Viszont ha AMD-m lenne en tutira nem valasztanam azt mert vagy valtottam volna mar vagy ha oszig nem akkor meg mar megvarnam a Zen2-ot.
Az mar erdekes lehet. Onnantol mar nem biztos hogy eleg lesz Intel reszerol ez a plusz 100-200mhz emeles... -
Segal
veterán
Vajon mikor jelentik be a 8800K-t? En augusztus vegere tippelem.
Viszont ha menni fog a z370-be is akkor tenyleg jo kerdes milyen pluszt dog adni a z390. Nekem mondjuk ivyrol akkor mar inkabb a z390 erheti meg de azzal nagyon ritkitjak az eladasat ha menni fog a regebbi lapba is. -
Segal
veterán
válasz
Archttila #1617 üzenetére
A legelso 10 nanos ami nekunk vegulis lenyegtelen lesz (cannonlake) az meg mindenkepp iden viszont SZERINTEM iden kiadjak meg a kimaxolt 14 nanosat (coffee lake) errol hallani 8700k fole tervezett 6 magosat is meg 8 magosat is ( valasz a ryzen 2xxx szeriara) es a nekunk valo 10+ nanosat (ice lake) meg szerintem csak jovore fogjak kiadni a Zen2-re valaszkent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged