- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dareius
tag
Szia,
Köszönöm a válaszod, én is így gondolom, amit leírtál ezek szerint nem vagyok egyedül.
Kíváncsi leszek miként fog alakulni ez a piac a DDR5 bevezetésével, kár hogy az USB 4-et 2020-ra tervezik bevezetni. Új sataportól még nem hallottam a közeljövőben, pedig esedékes lenne ott is váltás, vagy az M2-annak lehet betudni, mindegy ez már nem ide tartozik...(#1320) korcsi:Szia írtam, hogy nem fogom részletezni, de röviden leírom én miként szoktam dönteni.,de csak tényleg röviden, mivel nagyon hosszú lenne és ez nem egy gazdasági fórum és még lehet én is bele bonyolódnék az értelmes és helyes megfogalmazásba. A lényeg ezek a mutatók 1 vagy több tényezőkből álnak minél több tényezőt veszünk bele egy kimutatásra annál jobb képet kapunk arról, hogy helyes döntés tudjunk hozni egy adott kiadásról, vagy befektetésről stb…
Én ilyenkor mit szoktam nézni: Piaci helyzet, meghibásodási ráta, technológia, felhasználhatóság, amortizáció(Pcnél is van)garancia. technológiai készletcserélődés, szoftveres támogatottság. beruházási költség, teljesítmény,felhasználás szempontjai(több is lehet) plusz az üzemeltetési költség. Tehát általában 10-15 mutatót veszek figyelembe egy-egy döntésnél. Nem csak az Ár/teljesítményt veszem figyelemben, ami 2 fő mutatóból áll, mivel a teljesítmény az több dologból áll nevezzük azokat most mellék mutatónak vagy részleteknek, ahogy tetszik.
remélem így megérted az én gondolatmenetemet, tudom nem vagyok egyszerű eset ilyen szempontól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fogyjunk le!
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest