Hirdetés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- One mobilszolgáltatások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Macrodroid
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dareius
tag
Bocsi saját hülye konyhanyelvemen fogalmaztam. (multithreading ra gondoltam). Nem tudom mi van ma velem

Engem most a technológiai különbség érdekel és nem az ár teljesítmény mutató a jövőre nézve. Sokan szeretik a köztudatban használni az ár teljesítmény mutatót hangoztatni pedig abból több fajta létezik a közéletben csak a pillanatnyi ár érték mutatót használják egyszerű gyors, de nem reprezentatív („mit kapok most a pénzemért”) ez nem részletezném tovább és nem is fogom.
Szóval ami igazán érdekel mekkora előrelépés valójában Ryzen technológiailag egy Core i7-5820K-hoz képest vagy egy újabb 8 magos Intelhez képest. És hogy milyen irányba fejlődik tovább a ezen eszközök piaca tényleg több program végre normálisan használja a többszálúságot stb.
Nem vagyok informatikus így a szoftverhez hülye vagyok rendesen. Hardvert szoktam építeni másoknak nálam ez olyan mint másnak a gépkocsi építés, így ebben sem vagyok igazán otthon. valószínű ez a gyermekorom legójának felnőtt változata habár ki tudja szerintem a Legó már költségesebb.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- Hálózatokról alaposan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- E-roller topik
- Filmgyűjtés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi