- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
ligabi
csendes tag
-
-
beldeczki
aktív tag
válasz
hunter9 #24329 üzenetére
Hát akkor nincs több ötletem. Valamiért a lap veszi vissza 6-osra a szorzót, amit te nem is tudsz feltolni kézzel. Annyit tudnék még erre mondani, hogy esetleg a procit tesztelni kellene egy másik lapban (persze ha megoldható), vagy ezen kívül az alaplap lehet a hibás. Mint írtam, operációs rendszer ez esetben nem lehet a probléma forrása, mivel már a BIOS-ban is látszik a hiba.
-
beldeczki
aktív tag
válasz
hunter9 #24325 üzenetére
Na hát igen. A processzor 6x szorzóval megy, ezért nem 2.8-on ketyeg alapból (6*333 = 1998 MHz). Alaplap manual-ját nézegetve nem látok lehetőséget arra, hogy manuálisan állítsad a szorzót. Újratelepítés fölösleges, nem fogja megoldani a gondodat. Inkább próbáld meg azt, hogy SpeedStep-et kikapcsolod, és utána csinálj képet ugyanerről.
-
beldeczki
aktív tag
válasz
hunter9 #24321 üzenetére
Amúgy ratio status, meg ratio actual value érdekelne a legjobban. Ha ott passzolnak az értékek akkor valószínűleg egy újratelepítéssel megoldódik a gond.
(#24323) Benhill: P45 tuning barátibb mint a P35, szóval szerintem ha nem is sokkal, de menne több FSB-vel véleményem szerint.
-
beldeczki
aktív tag
-
beldeczki
aktív tag
válasz
hunter9 #24313 üzenetére
Amit küldtem abban benne van a mikrokód is, tehát az nem lehet gond.
Ha megnézed akkor láthatod hogy a CPU-Z felül E5405-öt mutat, aminek 2 giga az órajele, de alul E5440-et ír + AIDA is. Érdekes, vmiért a E5405 órajele van beállítva (vagy is szvsz úgy ismeri fel a lap). BIOS-ban van olyan rész ahol kiírja procit, ott mit mutat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged