- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sellerbuyer
őstag
Ööö, ezzel most mit is akartál mondani? Hagyjam automatán a RAM feszt?
900-on megy most egyébként nálam, még csak nem is 1000 felett és tökmindegy, milyen feszt kap, nem stabil a Prime95 szerint (minden mással jó, csak jelzem).
Egyébként érdekes, hogy láttam jópár olyan leírást (képekkel, stb.), ahol ugyanezt a procit hasonló lapban simán csak úgy húzták alapfeszen 3giga fölé, hogy semmi mást nem állítottak, csak az FSB-t! És mellékelve hozzá a Prime Blend 8 órás tesztjei, stb... Szóval itt lehet, hogy a RAM nem lesz kóser a laphoz valóban...
-
sellerbuyer
őstag
Alapon is ugyanez van, hogy bármit állítgatok, hibázik. Mondjuk azt nem nagyon értem, hogy miért nincs az sehol leírva a neten (nem vagyok rossz kereső, de sehol sem találtam), hogy ha ez és ez a hibaüzenet, akkor ezt és ezt állítsad cs...szd meg!
Egészen konkrét hibaüzit küld a proggy, még azt sem mondhatom, hogy kódolgat mint a Windows, mégsem lehet egyértelmű megoldást találni rá a neten.
-
sellerbuyer
őstag
Legeslegelső indításkor is hibázott, tehát nem a "nem elfelejtett" beállításokkal lesz a gond. Ráadásul ez egy Gigabyte EP45 DS3 lap, a backup bios-ból állítja vissza magát, szóval elég tuti cucc, kizártnak tartom, hogy ilyen gagyi hibája legyen.
Szerintem ehhez a hibához inkább a Vista64-nek lehet köze... Ugyanígy nem fut le a "szőrös fánk" teszt sem, annál is azonnal hiba jön a fánk indítása helyett.
-
Kommy
veterán
Kiegészítés az előzőhöz.
IntelBurn tesztnél valószínű, hoyg neked egyből ki fog akadni, mivel 32 bites oprencert használsz és több mint 2Gb szabad memóriáf van ahogy látom, azért fog kiakadni mivel kb 1,6 Gb ot enged egyszrre megcímeznia Vista egyetlen alkalmazásnak, ha az 1-es (maximum stress) helyett a 2-est futtatod akkor nem lesz gond
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged