Új hozzászólás Aktív témák
-
kulerr
őstag
válasz
bandi0000 #9211 üzenetére
persze az ok, de okoz ez végeredményben problémát?
egyébként nálam is volt bug a WIN7-ben mert a 21-es szorzót az istennek sem akarta kijelezni semmivel...aztán újraraktam és jó lett.
De ha zavar vagy gondot okos mindenképpen először a BIOS-ban nézd meg amiket írtam mire vannak állítva. -
-
atish15
aktív tag
válasz
bandi0000 #8601 üzenetére
Igazából ha tuningolni akarsz megéri kicsit többet rászánni és venni egy Mugen2 mert elég szépen lehűt akár egy 4magost is.Bár az összeszerelésnél a pokolba kívánod majd
HartgeH3:: Igen ez elég dühítő hogy egy c2d proci is ugyanott van játékok nagy részében mint egy quad.Elkezdtem most intenzíven keresgetni hogy melyik játékok használják a 4 magot.Találtam pár darabot.Haveromnál van egy brutál e8400.Egy teszt erejéig megnézzük hogy mennyi fps különbség jelentkezik a quaddal szemben.ResidentE5,Arma2,OparationFlashpoint...
-
kulerr
őstag
válasz
bandi0000 #8601 üzenetére
gyári hűtővel nagyon nem javaslom, h megemeld az órajelet...az gyárin oké de felette szerezz be valami normális hűtőt. Igazából sok jó hűtő van 775-re Cooler Master, Noctua, Xigmatek, Scyte, ASUS-nak is vannak jó hűtői csak a pénztárcád szab határt...ha nincs nagy kereted rá akkor én a TX2-TX3 vagy 212-t vennék pár ezresért lehet venni, vagy ha tudsz rászánni akkor 6K körül lehet kapni Xigmatek S1283-at 1284-et. nekem is ez volt és nagyon jól elboldogult a 9550-el.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
bandi0000 #8499 üzenetére
G31-es chipset.
Biztos megy benne, mert támogatja a 45nm-es Quad procikat de, hogy húzni nem fogod tudni benne a procit az tuti. Táp szerintem elég lesz neki. Nálam egy 420-as Enermax visz mindent amit az adatlapomon látsz....kivéve a monitort......meg az altec lansing-ot........meg a nissan micrát...... -
kulerr
őstag
válasz
bandi0000 #7847 üzenetére
egy év garral is kapsz... ...vagy van 2 év garral is
(#7846) tom_tol : engem bőven meggyőzött a lapod amit tud a volt procimmal...jó kis lap az a DS4 -
dime27
őstag
-
lipi67
nagyúr
válasz
bandi0000 #7737 üzenetére
Ez olyan dolog, amit valóban nem lehet (ill. én tuti, hogy nem tudok) megmondani. Viszont.. Aki vill.számla alapján választ procit, valószínüleg mind1 milyet vesz, mert ha nem lenne az, s kell a kraft, akkor tesz pár száz ft plusz költségre. (NE ÉRTSD FÉLRE, NEM AZT MONDTAM, HOGY SZARNI A FOGYASZTÁSRA!!!!)
-
m4rk.89
aktív tag
válasz
bandi0000 #7740 üzenetére
Ha rendesen odafigyelsz az energiatakarékosságra, bekapcsolod az eistet ( terheletlen állapotban visszaveszi a processzor szorzóját), alulfeszeled a procit, nem használod fölöslegesen tuningolva (pl. mikor csak filmezel akkor nem 4GHz-en hajtod), akkor akár még lehet kevesebbet is fog fogyasztani mint az amd-d, bár annak nem tudom mennyi a tdp-je.
-
m4rk.89
aktív tag
válasz
bandi0000 #7608 üzenetére
Mostani játékokból sok visz már 4 magot, elviekben GRID, GTA IV, Resident Evil 5. stb. . Nem tudom milyen lapod van, de P35ben vagy nem annyira jó lapban kínszenvedés mondjuk egy 450-es fsb, tudom említetted h nem nagyon akarsz tuningolni. Vagyis én is inkább a nagyobb szorzós Q9400-at mondanám, hogy vedd meg.
-
lipi67
nagyúr
válasz
bandi0000 #7608 üzenetére
Szia!
Személyes tapasztalatom nincs q9300-mal, de annyival biztos jobb a Q94 mint amennyivel tőle jobb a q9550. Mivel (boltot nézek) árban szinte u.annyi (ill. Iponnál a q9300-as drágább- beszállítók-raktárkészlet miatt(gondolom) ) természetesen jobb vétel a q9400-as. Arról nem is beszélve, hogy csak nagyobb a szorzó és alacsonyabb FSB-n is tisztességesen megy, nem kell alatta feszelni a lapot. Játék: Nem tudom, nem szoktam játszani, nincs viszonyítási alapom, de..Egy gyorsabb procival csak jobb. Feszemelés nélkül 3,4 -en van szerintem bármilyen lapban, s az meg mindenre elég. (Nekem alapon is). Én nem bántam meg, hogy megvettem. Ha 2-3k val drágábban jó FPO-s 9550-et kínáltak volna..az más. Vegyél inkább Q9400-et mint Q9300-at.
-
Kom-ancs
tag
válasz
bandi0000 #7535 üzenetére
Scythe Mugen 2.Szerintem az egyik legjobb hűtő.
-
kulerr
őstag
válasz
bandi0000 #7526 üzenetére
1: elég neki egy jobb 450-es ..mondjuk egy Corsair
2:ha nincs komoly tuning elég neki egy TX3-as, de jobb hűtőt is ke lehet fogni mostanában 5-6K-ért. Ha nincs tuning egyáltalán a gyári is elég.
3:én személy szerint nem vennék 8400-est. jelenleg egyértelmű h egy wolf jobban teljesítene játékban, még nem sok game támogatja illetve használa ki a 2-nél több szál futtatására alkalmas proccokat. SZVSZ ha hosszabb távra tervezel akkor q9400-9550 ha nem és kétmagos akkor egy E0-ás 8400-es ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest