Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
mindkilla #14749 üzenetére
De nem? Überbrutál csudák (státusszimbólumok), meg ilyen meg olyan víz és..
Vagy mindenki 8szálon futó alkalmazásokat nyom 24/7-ben? Nem hinném. Akkor viszont sok játéknál amik a MHz-eket értékelik, egy q9550-es 100x jobb mint a kis kényes "csodák"..
Be is b@szna, ha egy L830B550-es nem menne egy szarok 10k-s léggel most is 4,2-n 24/7-ben..(#14750) Gaben01: Azokat is sajnálom, a lapomat is..Nem baj. Majd egy 2 magos játéknál (kár, hogy nem értek a játékokhoz), ebbe a 10k-s lapba felhúzom 4GHz felé a a kis 7400-est, nyomja a tempót a 2x1GB 667-es alatta oszt' gyorsabb lesz mint az i7..Vicc.
-
Zso Ro
senior tag
válasz
mindkilla #14673 üzenetére
Kisebb ciklusidők persze,hogy jobbak,mint a magasabb frekvencia.Inkább állítsd kisebb órajelre,de az időzítéseket annyira le,amennyire csak lehet.
darál0w: HP géphez volt a memória,noname memória CL6-os időzítéssel(Micron)
Ingyen kaptam,ezért nem foglalkoztam vele,de azt tudtam azért,hogy nem ezzel váltom meg a világot.babicsbalu: Majdnem ugyanennyi a hőfokom 400-as FSB-vel zárt házban.Ház oldalát levéve még hűvösebb is
-
zack
nagyúr
válasz
mindkilla #14597 üzenetére
P45 azért tök más...X38 szerintem jóval melegebb, ami az északi hidat illeti. Nálam tök normális az 55-58 fok közötti hőmérséklet, főleg ilyenkor nyáron. De ugye a hűtési rendszerem se mindennapi.
Fater:
Reméltem, hogy jó lesz.Kiderült hogy azért volt lassú a 3. mag, mert a hőtől minimális maglassulás lehetett. Most visszavettem CPU-Z 1,256V-re 460fsb mellett, és a hőfokok nagyon barátiak lettek. 69-72 fok között, és a magok együtt mennek ismét hiba nélkül! Nem vagyok maximalista, tehát a mostani 1,256V-hoz fogom belőni az fsb-t. Nem akarok túl meleg magokat, az a pár Mhz meg semmit se számít. Szerintem még így is menni fog 465-öt, de majd meglátjuk.
Az biztos hogy 4140Mhz tud 1,25V-on, ami szerintem nagyon jó. Tehát legrosszabb esetben is maradni fog ez. Ennél már csak több lehet.
A te procid is nagyon jó példány! Kifogtad te is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest