- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fel
addikt
válasz
dokee78 #10764 üzenetére
Ha Q8400/Q9400-at teszel az alaplapodba, olyan mintha két E8200-at pakolnál bele... A Core2Quad procik felépítésük miatt (két core2duo egy tokozásban) sokkal jobban terhelik az FSB-t. A két processzor is csak az FSB-n keresztül tud egymással komunikálni és még ott van a memvezérlő, a PCIe vezérlő (mind2 az NB-ben)...
-
válasz
dokee78 #10770 üzenetére
Hát ha 500.FSB közelében akarsz járni és a lapot se akarod lecserélni érdemesebb lenne egy Q6600.on elgondolkodni! nálam szépen hasít Q6600@7*500.on sokkal olcsóbb mint egy Q9400. és még kapsz +2.mega L2.is hozzá! melegedni sem melegszik annyira, meg fogyasztani sem fogyaszt annyit mint sokan gondolják! de az tény hogy ahoz már nem lenne elég a TX3.lehűteni! csak olyan 3,2-3,3.gigáig!
tessék egy alapórajeles alulfeszelős tesztem Q6600.@1,04.v Blend 35.W fogyasztás Blend teszt alatt
és mindössze 30.fok körüli maghőmérséklet!
-
-
-
válasz
dokee78 #10757 üzenetére
látogass el ide itt van tesztelve Phenom II X4 955 és Q9450.es proci láthatod hogy mindenhol leveri a Q9450.es a Phenom X4.et! a tuning potenciálról ne is beszéljünk! mert a Q9450.es mérföldekkel jobban tuningolható!
az más kérdés hogy sehol nemfogsz találni már Q9450.est max Q9550.et! ami még nála is jobb picit!
-
slett27
addikt
válasz
dokee78 #5376 üzenetére
Jobb ~15%-al, de csak azért mert 260MHz-el magasabb órajelen megy. Ha megnézed core2core a régi Kentsfield-et és Yorkfield-et nagyjából ugyanaz csak ott nagy az előnye a York-nak ahol kihasználja a program az SSE4.1-et. Amúgy York tuningban nagyon jó, és kevesebbet fogyaszt. Ha tuningolni is szeretnél, akkor egyértelmű a Q9400.
-
sellerbuyer
őstag
válasz
dokee78 #5010 üzenetére
Q8200-at 3.6-ig húzták stabilan léggel. Láttam feszemelés nélkül 3.1GHz-et Prime stabilan.
Nekem is ez van, pontosan ugyanúgy voltam, mint Te, hogy nem volt jobbra lóvém, különös tekintettel arra, hogy el akartam számolni, tehát ÁFA-s számla is kellett, ezért boltból kellett megvennem.
Nem vagyok overclocker, de így maradt a húzás ugye, mert 2.3GHz igencsak harmatos. Segítettek a PH-s srácok, így most 3.08-nál járok, nekem ez elég is kb. Játékok fullon repesztenek, akármit állítgatok (4870 1GB), 1650-ben, nekem ez elég, nagyon keveset játszok, csak a teszt miatt most is. Prime95 hibát dob ugyan, de minden más tökéletes, úgyhogy ezt az egy tesztet letojom (rengeteget próbálkoztam és már alapon is nyomta ugyanezt a hibát), lehet, hogy Vista64 is bekavar neki, meg SP1 sem ártana (de nem megy fel), stb... Ha esetleg akarsz még többet tudni róla, keres priviben nyugodtan, bár nekem sem régóta van meg.
-
BraveHeart
tag
válasz
dokee78 #5010 üzenetére
ha a játék a lényeg, javaslok E8600-ot, azt tudod húzni rendesen!
Láttam már 4,5-ön is ketyegni!
bár, ha a Tiéd megy 3,75-öt, s nem vagy megelégedve a játékokkal, akkor én a vga-dat cserélném le!
vagy az enyémet tudom felajánlani!
Q8200-nak egyáltalán nem látom értelmét, minek adták ki...(na, ezé' biztos sokan meglincselnek!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Androidos tablet topic
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest