- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VinoRosso #16024 üzenetére
Hát ment kb 20percig utána pont mikor kint voltam cigizni újra indult a gép
Ezért ujra inditottam a tesztet hogy lssam mit csinált,és ment megint egy jó darabig mire láttam hogy a prime valami hibát ír ki ezért lefényképeztem,,remélem jól csináltam mindent,(mármint a tesztet) ,mert igy elsőre igen nehéznek tünt
a biosba tuti mindent jol löttem be.
-
válasz
VinoRosso #16004 üzenetére
,,, megint én vagyok csak több okbol is elakkadtam
A biosban volt pár dolog ami nem ugy volt min t irtad le írom mi a CR ott nem tudtam 2N állitani ,csak 2 T gondoltam azt kell arra raktam,a DRAM-nál nem volt 8000lehetöség ezek voltak,711,853,890,946,1068,1136,1184,1423,én 711 re raktam ugy voltam vele majd irod hova tegyem
3 ik a DRAM-nál 2.0v írtál arra raktam de ott pont sárgára váltott az nem gond?1.98 még fehér volt,ja amugy leírom 2x2gb geil vaule 800mhz kit van a gépbe (mert ezt nem is mondtam)hátha számit.Hát igy elsöre ennyi amit kérdeznék meg kellenne a link mert nem tom tesztelni
Ja és viszem felvelé,és ha hibázik akkor irjak ide képpel?vagy a cpu feszt emeljem? Várom a válaszod mit tegyek
-
válasz
VinoRosso #16001 üzenetére
a lábamon
Amugy most nézem ezek a pprogik nincsenek meg megtudnád adni a linket honna szedjem le?mert sehol nem találtam
HW monitor, Prime 95 ja és jól látom 2x2 órát kell tesztelnem,utána ha nem hibázik 5 mhz és megint 2x2 óra??Igy holnap estig elleszek a tuningal
Am azért vagyok még itt írom ki papirrra amit irtál
-
hát ha nem birja atuningot inkább ezt hagyom,
megprobálom a resetet,de jut eszembe vettem a gépbe 2 napja egy venti vezérlőt a cpu hütöje is rajta van lehet az a baaja nem?Megnézem elsőnek azt.Köszi a segitségeket,Am a biosban nem láttaatok semmit ami rosszul lenne belöve??
-
már akkor is indul a vista ha 2.14ghz visszarkja a bios,nem is kell resetelnem
-
Itt a bios
http://images.netbag.hu/20080524/1211638917211.jpg
http://images.netbag.hu/20080524/1211638923268.jpg
http://images.netbag.hu/20080524/1211638929016.jpg
Még ezt se tudom jól berakni
linkelhetitek
-
nem
de igazábol nem is tudom hogy mi az
egy ph taggal beszéltem telon az mondta hogy mit állitsak be ,akkor jónak tünt az egész ,persze nem inditom sűrűn újra a gépet
D utána nézek mi lehet az ha azt javasoljátok,aki meg segitett nem érem el mert akkor nem zaklatnálakk benneteket,meg azért több ember több ,segitségség az mindig jól jön
-
Üdv!
Nekem megint egy idegestő problémám lenne
Az a gáz a zegészbe hogy most kezdtem ezt a tuning dolgot de már a tö..öm tele van vele
Az lenne a bajom hogy (de erre is most jöttem rá) Hogy nem indul ujra gépem
Rámegyek az újrainditásra,leáll a gép monitor kikapcs,és utána semmi
Ha rányomok a reset gombra,akkor indul de viszont a bios vissza áll 2.14ghz ,és f1et kér
Egyébként ha simán leállitom a gépet akkor leáll meg mindig indul elsőre csak az ujra inditás nemmegy
De kiprobáltam 2.14ghz és ugy meg ujra indul szóval tuti a húzásba nem jó valami! Vista 64bites v. van a gépen,1.3v a cpu 1.43125 a fesz 8as szorzó 3400mhz megy a proci ,a cpuz 1.408v terheletlenül,Egyébként az everestel tudtam stabilitás tesztet csinálni,és ott 20perc után se vagyot meg minden ok volt ,a hőmérséglet is.Probáltam egészen 1.45v de akkor se indul újra
Tovább már nem mertem.Valakinek valami megoldás???mert már szétvet tőle az ideg
Remélem tudtok segiteni mi lehet a bibi.
-
Látom most az én problémámmal senki nem foglakozik
Akkor majd máskor
Császtok!!!
-
Üdv!
Nekem egy olyan problémám lenne
hogy ma mikor bekapcsoltam a gépet a monitor nem kapcsolt be a vga ventije meg forgott mint állat
kihallatszott a gépből
Utána újra inditottam és már ment is ,Kb 2 hét alatt 2x fordult ez elő,pedig napjába 10x is ki be van kapcsolva valaki tudja miért lehet?Volt egy emberke aki azt mondta hogy az nb,sb feszt kell autorol belőni,(igaz még nem probáltam ki) de gondoltam rákérdek másnak is ez a véleménye?Egyébként a gép stabil teszt alatt 1x sem fagyott ki meg a hőfok is igen jó,terhelve a magok kb 60c a cpu meg 42-45c egyébként a proci 8x425 3400en megy 1,42 feszen am 1.3 vides Valaki valami ötlet?Mert nem örülnék ha valami besza..na
A gép leírást megtudjátok nézni nem akarok még többet írni
lehet hogy többet nem is csinálja de azért jobb lenne megelözni a bajt
Meg mondom érdekes ha újra inditom akkor egyből jó minden tölti a rendszert.Köszi szépen a válaszokat
-
Köszi a hozzászólásokat! Nem is tudom mi lenne velem ha nem lennétek
Rengeteget tanul itt az ember
Már szedem is le az új progikat.Még 1x thx
-
válasz
Beowulf_78 #15676 üzenetére
Értem
Végül is csak a max feszre voltam kiváncsi most 1.42 van és nem tudtam sok e az neki vagy nem?De akkor hagyom azon,egyébként ha már itt tartunk mennyi az optimális hőfok leterhelve?Mert nekem az everest teszt kb 20percig futott és a cpu 43-45 c körül volt a magok meg kb 60-63c között,Bár csak 3400mhz húztam tovább nem mertem
Mert már igy is elég meleg szerintem
Üdv!
-
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a procim 1.3 vid mennyi az optimális fesz neki tuningkor?Arra gondolnék,meddig emeljen, ami még nem kárositja ,vagy rövidíti az élettartamát?
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Tesla topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple MacBook
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest