- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
azt én most meg nem mondom neked,,,,attól függ mennyire kell szinezni,,,és ugye áttünéseknél még több is lehet....de hogy őszinte legyek, egyszer rá nem néztem még mekkora is egy "kiollózot" kocka! ha pedig a végterméket(DVD) kérded,,az meg megint attól függ milyen hosszú az épp aktuális anyag, és azt milyen bitrátával, tudom tömöriteni, hogy ráférjen egy, avgy két lemezre! (hiszen dvd-be kódolni ugyancsak tömörítés,,,DVavi-ból) Alá támasztani neked most számokkal nem fogom tudni az állitásomat,,de nem a háttértár lassusága az ami határt szab a boldogságomnak...abban biztos vagyok....itt attól függ a dolog, hogy a bemeneti és a kimeneti kodekek mennyire tudnak össze dolgozni...és mennyire tudják kihasználni a vasat,,,mert lehet hogy pld a kimeneten már végezne a cucc,,de várnia kell még az előző feldolgozására...vagy mi....ezek valszeg igy ebben formában hülyeségek amit irtam,,de valami ilyesmit magyaráztak annó a szakik....én ilyen mélységekbe nem folytam, és nem is akarok folyni....használnám a cuccost ha lehet...a vas(raid0) pedig nem kevés az elvárásaimnak...annyira azért nem bika a q6600 3.2-ön
-
OCZ-vel nincs tapasztalatom, a ballistixel van.
Vedd azt amelyik neked szimpatikus, észrevehető különbségek elhanyagolhatók. (persze ha nem az everestre meg a superpi-re vered)
Oliverda kollégával meg annyi előnyöd lenne hogy az ő ramjai mondhatni pretestedek, szal tudod mire számíthatsz. -
HSM
félisten
Így is sántít??? Nem értem mire gondolsz, kíváncsi voltál, mit tud egy jobb DDR2-es szett, hát elküldtem néhány eredményét a régi rendszeremnek...
Ez hogy tud sántítani?!
Amúgy kis ráadás: [link]
Amúgy nem olyan egyszerű csak úgy ilyen osztó/ilyen memória/ stb dolgokat csinálni, ha megfeszültem se ment pl. a quadom abban a lapban 440 feletti FSB-n.... Ott meg nem sok értelme lett volna pl. 1:1-ben tesztelni... Amúgy én úgy tapasztaltam, hogy mostmár ezeknél az új csipszeteknél már nincs nagy jelentősége az osztónak, nem úgy mint anno a P3-P4 korszakban....Amúgy itt egy 10:8-as, de ez sajnos kicsit rosszabb időzítésen készült: [link]
Ja, és a teljesség igénye nélkül....
És az ilyesmit azért OFF-ba kéne tenni....
-
HSM
félisten
Na kis help...
Corsair Dominator DHX 1066 CL5 ram, Giga P35-DS3-ban, 800 CL5-ön, 400-as FSB: [link]
És 1066 CL5-ön, ami a gyári értéke, 427-es FSB: [link]
Viszont ehhez a ramhoz valamiért elég jó performance level-t állított a lapom, ezt is számold bele....Amúgy kíváncsi leszek azért arra az 1200-1300-ra... Ez a Corsair 2,1V-on, gyári feszén 1150 fölött nem nagyon megy... De elvileg erős feszeléssel is alig-alig megy 1200 felett.... Pedig azért ez egy elég komoly kit....
-
Ha az órajelet vesszük alapúl (9x400) akkor elég egy 800-as ram is. Ha több pénzed van akkor vehetsz 1066-ost de nem fontos, csak ha kell a + sebesség, viszont nincs már nagy eltérés a 800-as és az 1066-os ramok között.
Az írás/olvasás/elérés meg annál jobb minnél kissebb a késleltetés, azaz egy cl4-es gyorsabb mint egy cl5-ös. Sacc kb, egy 4-4-4-4@800 hoz annyit mint egy 5-5-5-15@1066.
Szal ha tuning akkor Crucial, SuperTalent, ezekből van 800-as és 1066-os is, ha olcsó kell akkor geil black dragon cl4, ebből is van 800-as és 1066-os is.Ja és mindenképp kell a Dual Channel. elég sokat dob a vas sebességén.
-
Qru
MODERÁTOR
Igen, G0 általában jobban megy és kevésbé melegszik. A másik amit nem árt tudni: attól, hogy alacsony a VID-je még nem biztos hogy jó tuningban. Ugyanis az alacsony VID-es procik fesz emelés hatására jobban melegszenek, mint az eleve magasabb VID-es procik.
És szerezz be vmi brutál hűtést, mert ezek nagyon melegszenek ha feszt adsz nekik, könnyen eléred prime alatt a 80 fokot, felette meg nem érdemes hajtani. TRU, TRUE amiról van személyes, nagyon pozitív tapasztalatom, ezek átlagban 3.8GHz-ig meghűtik a Q6600-okat egy jó ventivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest