- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ez lehet a Samsung hajlíthatók startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali1975
tag
Sziasztok!
En irtam ,hogy pipo x8hoz vettem egy laptop hutest.
Igazsag szerint nem akartam szorakozni a hutessel a kijelzo miatt.Nekem bevalt.
nem hangos.
[link] -
Hali1975
tag
válasz
eszgabor #2357 üzenetére
Hello. hat ezzel egy film olyan 52-62 fokos magokat jelentett.
A max olyan 65 volt, de nem mind a negy magnal.Es a nagy bitratas filmnel,ami szimplan lejatszva 25-29 perc utan 75-79 fokos magokat produkalt es ekkor mar be-be akadt. Az ezzel a hutessel a max 65 fokot produkalta.
-
Hali1975
tag
Sziasztok!
Nekem van egy pipo x7em.
Teljesen jol uzemel, amire vettem teljesen tokeletes.
Igaz meg vettem melle egy jo kis touchpadot
[link]Es latom a hutessel azert gondok vannak. Nekem is melegszik rendesen, ezert kiprobaltam egy iylet:
[link]A labak kihajthatoak, de osszecsukva csak kicsit nagyobb ,mint a pipo.
USb-rol megy . Teljesen halk.
Es kb 10-15fokkal huvosebb a cucc.Persze ez a kijelzos cuccok melle erdemes venni,mert ott azert nehezebb a hutest mokolni.
Udv
-
Hali1975
tag
válasz
interstate76 #1859 üzenetére
Sziasztok!
Na elinditottam win alatt egy magas bitrátájú full hd anyagot.
A procik 20-25 perc utan voltak olyan 75-82 kozott.
Ez meg nem lett volna baj, de 27 percnel mar meg meg akadt.Igaz en nem ilyen minosegu videokat tolok altalaban.
Egy masik filmet most neztem meg az android alatt 2 ora 10 perc.
Hat azert neha neha beakadt es meg is allt.De mivel oda meg persze nem tettem fel semmi monitorozo progit , igy nem tudom hogy a melegedes miatt-e.
Igaz ,hogy utana majdnem rogton el is inditottam es ment tovabb rendesen.Ez egy hd felbontasu mp4es film volt. na megneztem e a nagygepemen is:es a fajl kodolassal volt gond, uannal a resznel a nagygepemen is megakadt es szetesett a kep.
Szoval android alatt is melegszik rendesen ,de filmnezesre egyelore jonak tunik.
A felvetett problemam meg mindig nem oldodott meg: android alatt automatikusan megy fhd-ben a nagytevemen, de win alatt csak hd felbontast tudok csinalni. Ami elegge zavaro ,mert a 42es tv kozepen van a kep:-), sotet kerettel.
Erre nincs valami otlet?Ha meg teszteljek valamit, akkor irjatok /ha hozzajutok szivesen megnezem mit bir meg a pipo x8as:-)
Koszi
Udv -
Hali1975
tag
válasz
interstate76 #1857 üzenetére
ok, ezt is megnezem.
majd jelentkezem -
Hali1975
tag
Sziasztok!
NA elkezdtem egy kicsit tesztelgetni a pipo x8at.
Lejatszani eddig mindent lejatszott szepen akadasmentesen.
720p,1080p mkv
mp4 sd, hd felbontas.
avik.Ha kivancsiak vagytok meg valamire, akkor irjatok meg hogy mit teszteljek!
Minden szepen gordulekenyen fut ,mind win mind android alatt.
Az mondjuk nagyon szepen latszik ,hogy androidon ugye minden az erintokepernyore van szabva, win alatt meg ez nem annyira tokeletes, ott jol jon az eger:-)Egy gondom van meg:
a kis lg-mre kotve minden OK volt vele, igaz ennek csak hd ready a felbontasa vagy hd.A nagy 42es fhd lg-re kotve az android alapbol fhd-n indul es szepen mindent le is jatszik teljes kepernyon.
Win alatt viszont csak 1280-800koruli a felbontas , igy van egy kis asztal kozepen.
Hiaba allitom a vga-nal, ott a max felbontas is csak ennyi.Semmit nem valtoztatva az androiddal ujraindulva meg automatikusan fhd.
Miert van ez?
Koszonom a valasztUdv
-
Hali1975
tag
válasz
headhunter #1854 üzenetére
Szia,
Mivel eu-s raktarbol jott, igy a 115-re meg 9 dollar szallitas jott ra es ennyi.
tehat semmi plusz koltseg nem volt rajta:-)A tesztet majd hetvegen megejtem ,ha hozzajutok.
Amit neztem az a szimpla mp4es fajl sd felbontassal-ezt vitte termeszetesen.
Illetve egy hd felbontasu mkv, ezzel sem volt gond.Ha lesz meg infom irom.
-
Hali1975
tag
Sziasztok!
Ehhez a temahoz:
[link]megvettem vegul a pipo x8-as dual os cuccot a 2/64es verziot.
[link]Ma jott meg /illetve mar tegnap/. Szoval mindennel egyutt olyan 35200korul volt es 5 nap alatt ert ide/
Vettem hozza egy uk-eu atalakitot, mert nem us plugos volt:-)!
Elso blikkre nagyon kis kellemes kutyu.
eleg gyors es tenyleg jonak tunik mediatartalmakra/amire vettem/.
Igaz ez mar/mindegy a kijelzo/ azert tenyleg elegge kellemes es egy teljesen atlagos pc kivaltasat ezzel el is tudom kepzelni.azt meg nem tapasztalom, hogy mennyire melegszik es ezzel lesz-e kesobb gond.
Azert remelem hogy filmnezesnel nem melegszik majd nagyon.Ha van kerdes : akkor nyugodtan, akar PM is . Igyekszem valaszolni.
Egyelore meg csak ismerkedek a cuccal.Udv
-
Hali1975
tag
válasz
envagyok #1796 üzenetére
Koszi!
igazsag szerint filmnezos lejatszonak hasznalnam .
es mivel nem nagy fajlokat kezelek , ezert nekem erre eleg az usb 2 is.
a halozatra meg szinten eleg a wifi is,nem kell a gigas lan.Azert filozom ezen,mert ennyiert nem kapok medialejatszot ,ami ennyi mindent tud.
-
Hali1975
tag
Sziasztok!
Szeretnek egy ilyen kutyut venni:
[link]ez egy dual os -es cucc.
Szerintetek szimplan media lejatszora es nemi pc-potlasra/net, kepnezes,filmnezes,stb/ alkalmas ez?
Azert nem hajtanam agyon es elsosorban szimpla media lejatszo funkcioja lenne a radugott 2terras vinyorol/kulon tappal/.Azert ennyit meger nekem kivaltani ebbol az eu raktarbol a mostani iamm ntr 82es lejatszot/sajnos mar nem igazan jon ra frissites es nehany mp4es formatomu sorozatot mar nem tud lejatszani/.
koszonom a segitseget.
udv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest