- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali1975
tag
válasz
interstate76 #1859 üzenetére
Sziasztok!
Na elinditottam win alatt egy magas bitrátájú full hd anyagot.
A procik 20-25 perc utan voltak olyan 75-82 kozott.
Ez meg nem lett volna baj, de 27 percnel mar meg meg akadt.Igaz en nem ilyen minosegu videokat tolok altalaban.
Egy masik filmet most neztem meg az android alatt 2 ora 10 perc.
Hat azert neha neha beakadt es meg is allt.De mivel oda meg persze nem tettem fel semmi monitorozo progit , igy nem tudom hogy a melegedes miatt-e.
Igaz ,hogy utana majdnem rogton el is inditottam es ment tovabb rendesen.Ez egy hd felbontasu mp4es film volt. na megneztem e a nagygepemen is:es a fajl kodolassal volt gond, uannal a resznel a nagygepemen is megakadt es szetesett a kep.
Szoval android alatt is melegszik rendesen ,de filmnezesre egyelore jonak tunik.
A felvetett problemam meg mindig nem oldodott meg: android alatt automatikusan megy fhd-ben a nagytevemen, de win alatt csak hd felbontast tudok csinalni. Ami elegge zavaro ,mert a 42es tv kozepen van a kep:-), sotet kerettel.
Erre nincs valami otlet?Ha meg teszteljek valamit, akkor irjatok /ha hozzajutok szivesen megnezem mit bir meg a pipo x8as:-)
Koszi
Udv
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- GTA V
- Napelem
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest