- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buckey
őstag
válasz
kukszi1 #3859 üzenetére
Én egy kicsit drasztikusabb megoldáshoz folyamodtam.
Még a burkolatot sem távolítottam el, csak bekentem mind a két oldalát hővezetőpasztával (volt otthon bőven) és két borda közé tettem.
Mikor teszteltem Aida64-el, 75-nál raktam rá csak a felső bordát, rá pár perc múlva már csökkent is, egészen 58 °C-ig.
Mikor a végleges állapot elkészült, újabb teszt Aida64-el, de 56 °C volt a max. amit 30 perces teszteléssel (közben Youtube, böngészés) elért.
Most 3 letöltés és a Youtube megy, 50 °C. Szerintem ha nincs a borda, akkor 68-70 °C lenne.
Ha a gyártónak lenne egy kis sütnivalója, úgy alakítanák ki, hogy egy kis dobozkába is be lehessen tenni, aminek a teteje hűtőborda. Aki akarja, veszi, aki nem, az nem, de szerintem vennék.
A csatlakozók, bekapcs. gombot is neg lehet oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 - i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest