Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
üzenetére
A win10 az a rendszer, ami lehetőséget ad a játékra. Nem tolom sokat, viszont teljesen már nem is fogok kinőni belőle, ezt kijelenthetjük.
Azért az nem kis dolog, hogy egy ilyen, relatíve filléres eszközön tudok fifázni, battlefieldezni, monkey islandezni stb. De kipróbáltam, és - nem kis meglepetésemre - az N3520 simán vitte a Mass Effect 2-t (megvan One-ra is, EA Access-ben, de ezt most tesztjelleggel tettem fel az Originről, a lapos saját erőforrásait használva). 1366x768-ban, minden beállítást alapra állítva.A Plexről: bárki, akinek hozzáférést adok, bárhonnan eléri a vele megosztott dolgokat, mindezt egy igen mutatós, rendezett felületen. Ráadásul a laptopon nincs semmilyen utánaolvasgatás, meg parancssori bűvészkedés: telepít, megosztani kívánt mappá(ka)t kijelöl, nyilvánosságot bepipál és kész. NAS-on sem találtam jobb megoldást, PC-n sem.
Emellett a Plex egy csomó dologban jobb, mint sok más médiaszerver, de egyrészt nem szeretném szétoffolni a topikot, másrészt pedig én elsősorban a fenti okból kifolyólag használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Akciókamerák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 3D nyomtatás
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Új Razer Hammerhead HyperSpeed PlayStation fülhallgató
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16-24GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
A win10 az a rendszer, ami lehetőséget ad a játékra. Nem tolom sokat, viszont teljesen már nem is fogok kinőni belőle, ezt kijelenthetjük.