- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgabor
aktív tag
válasz
Sándor -P20- #2351 üzenetére
Ez igy teljesen okenak tunik, csak ugye itt nem a haz van hutve hanem kozvetlenul a hoforras. Persze ha ne ugrik tole a gari, akkor teljesen okes igy megoldani. (jobb igy mint a hazat hutve)
Csak erdekessegkeppen az AMD Llano APU-mra most applikaltam ra egy Alpnfohn Brocken Eco hocsoves hutot es GTA IV-gyel sutogetve 1000 RPM korul 46°C korul stabilizalodik a homerselket. (IGP-t hasznalva, mert nincs a gepben VGA kartya)
Gondolom egy hocsoves cucc egy ilyen SOC-t venti nelkul is hidegen tudna tartani.
-
eszgabor
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #2331 üzenetére
Egy ilyen adapter hogyan mukodik?
Hogy lehet meggyozni a windowst, vagy androidot, hogy az usb-n levo lan csatit ugy kezelje, mintha alaplapi lenne? Sebessegre mit tudhat? -
eszgabor
aktív tag
válasz
Lifeforce #2332 üzenetére
Nagyon gondolkodom, hogy kene egy kutyu.
TV okositonak indult a dolog (a UPC mediabox az oruletbe kerget a kiszamithatatlan fagyasaival), mert buta plazmank van, amihez jo partnernek gondoltam az androidot, meg benanak TV kepernyore a Windowst.
Aztan olvasgatva csak motoszkalt bennem, hogy mi van ha megsem jon be az android, igy elkezdtem olvasgatni a wintel w8 temat (tesztek, logout) de latom az meg a melegedessel kuzd erosen. Van ra megoldas, de ugrik a garancia, ha a hazra lyukat kell vagni, marpedig az nekem fontos szempont, sot vennek ra plusz garit is. Pipo X7 ugyanezzel kuzd.
Mi a megoldas, hogy hutes es gari is legyen? (elvi sikon ellentmondasos a dolog, hogy en teszek azert, hogy ne suljon meg es menjen tonkre ido elott, de ezzel elveszitem a garanciat)
Az hogyan van, hogy egy olcso S905 kiszenvedi magabol az h265 dekodolast, mig HTPC-bol csillio penzert kell gepet osszerakni, hogy tudja? -
eszgabor
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #2329 üzenetére
Nekem is tetszik egy dolgot kivéve, hogy nincs rajta RJ-45 :-(
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Revolut
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hálózati / IP kamera
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- World of Tanks - MMO
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- GAMER PC - RTX 4070 Ti - Ryzen 7 5700x - 32GB DDR4 - 1TB Nvme SSD
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest