- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolx
tag
Köszönöm a hozzászólásod, teljesen egyetértek Veled. Valszeg engem is elijesztett egy-két hozzászóló fórumtárs. Ami a lényeg most 81 81 86 87 fok és 500 mHz a proci és gyakorlatilag csak az oldalt olvasgatom. Szerintem ez egy kicsit sok.
Ance-nek csak annyit üzennék, hallottam már a klímáról sőt olyan embert is ismerek aki már látott is -
zsolx
tag
Akkor leírom még egyszer alaposan ügyelve a fogalmazásra.
Aki magyar forgalmazótól vásárolna garanciális Pipo x7-et és nem szeretné szerelgetéssel és átalakítással kezdeni a használatot az szerintem ne vásárolja meg mert nagyon hamar eléri azt a melegedési szintet ami amit nem működik rendesen. És még csak március van, nincs a lakásokban túl nagy meleg. -
zsolx
tag
Megvettem. Nagyjából belőve. És ha eddig nem volt semmi gondom, majd mostantól lesz.
Van egy külső 2.5 vinyóm. Na azt folyamatosan dobja. Gondolom kevés neki a feszkó -
zsolx
tag
Még1x
Csak még egy kérdés a hűtéssel kapcsolatban.
Akkor most alap állapotában nagyon melegszik és ezért hibázhat vagy csak állagmegóvás miatt célszerű a plusz hűtés? -
zsolx
tag
Csak még egy kérdés a hűtéssel kapcsolatban.
Akkor most alap állapotában nagyon melegszik és ezért hibázhat vagy csak állagmegóvás miatt célszerű a plusz hűtés? -
zsolx
tag
Inkább felteszek egy konkrét kérdést.
Tisztelt Pipo tulajdonosok,
szeretnék beruházni egy x7-re de tartok tőle nem fogja tudni kiváltani a WD live média lejátszóm és egy android 4.4 tv stick nyújtotta kényelmet. Vagy igen? Ami érdekelne:
-média lejátszás
-youtube Fhd
-utorrent
Ezekre használnám, szerintetek? -
zsolx
tag
"YouTube 720p-vel még épp megy, az 1080p dobálja a kockákat de hunyorítva még viselhető (HTML5)".
Akkor ez gyakorlatilag annyit jelent hogy a Pipo x7 tartós fhd videók nézésére alkalmatlan?
-
zsolx
tag
Ez igen
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER Alap! i7-14700K / 32GB 7200MHz / 1TB Gen4 / B760 / 1000w Gold! BeszámítOK
- Mac Mini M4 Pro 14c/20c/48GB/512SSD/3X Thunderbolt 5 + Logitech MX Key S bill
- Lenovo Ideacentre AIO 5 24ALC6 PC Ryzen 7 5700U 6 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD Gar.
- GAMER PC : RYZEN 5 7500F /// 32 GB DDR5 /// RTX 3080 Ti 12 GB /// 512 GB + 1TB
- LENOVO ALL IN PC /// Monitor és számítógép egyben/// 27"/// i5 6400 /// 8GB DDR4 /// INTEL + GTX 950
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Logitech MX Master 3 vezeték nélküli egér
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest