Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Yettel topik
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Médialejátszásban az androidot meg is ugorja a tekintetben, hogy képes kadenciahelyes lejátszásra, fullHD filmekkel nem lesz problémád,BD25-ig teszteltem, addig gond nélkül lejátszotta a videókat. Ezt így többször is leírtuk, de tény, hogy elég sokat kell visszaolvasni, s aztán beszélünk itt összevissza mindenről, így figyelmeztetnélek arra is, hogy hűtéssel vannak gondok, (már ha elkerülte a figyelmed) valami hűtőbordát lehetséges, hogy rá kell applikálnod, de van itt is példa számos jó s olcsó megoldásra.
5.1-es hangot felfűzi HDMI-n, így azzal sem lehet problémád, ha arról valahogy letudod "gyűjteni".
Youtube fullHD-ról beszéltünk, nem írom le még egyszer, applikáció, IE használata vagy Chrome-ban megoldható tampermonkey kiegészítővel, hogy ha rákattintasz egy yt linkre, az az applikációban (Hyper-ben) nyíljon meg, én is így használom.
Úgy gondolom az itt összegyűlt elsöprő többség utorrentre (is) vette ezt a boxot. Mit akarsz tudni, megy meg jön minden...?
DE nekem csak 30 megás netem van, azzal nincs gond, max. le, max. fel, stabil, szal ezzel sem volt még problémám...Persze gondolom én a médialejátszásban a pipo az nem az androiddal vívna nálad párbajt, hanem a WD-vel, én azt nem ismerem, s nem ismerem a fogyasztási szokásaid sem, így erre nehéz válaszolni. Így viszont kérdés, hogy az androidot mire használod, mert itt nagy applikáció áradatra nem lehet számítani, a win store jóval szegényesebb.
tlac! Én azt hittem, hogy amit vlevi írt, az szarkazmus. Ha komoly, akkor ahogy írtad is, van, én is a hyper-t használom, s természetesen kodiban is van s működik is a kiegészítő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nitrogénfelhőben született az új rekord
- E-roller topik
- Milyen program, ami...?
- Gitáros topic
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P3 Tiny MINI PC/i7-14700T vPro/32GB/512GB SSD/Nvidia T400 4GB/Új
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- CSÚCS GAMER! 13900KS/ Astral 5080 / Z790 APEX / 48GB 8000MHz / 2TB NVMe / 860w Platinum! BeszámítOK
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
DE nekem csak 30 megás netem van, azzal nincs gond, max. le, max. fel, stabil, szal ezzel sem volt még problémám...