- Android szakmai topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
Ezek a miniPC-k kb. mennyit fogyasztanak?
-
SharpSA
veterán
Nem is veszek egy kalap alá őket és nem is hasonlítom össze.
Na mondjuk engem totál nem érdekelne a youtube, jó az másik böngészőben is. A megnézett anyagokat nem a böngésző, hanem a youtube fiók tárolja. Viszont hiányolom az optikai kimenetet és a gigabit lant. Kis fenntartásom van azért a FHD mkv lejátszással lanon keresztül NAS-ról, mert az Asus Transformer T100 (igaz wifin), azért nem volt teljesen az igazi. -
SharpSA
veterán
Jelen állás szerint akkor még mindig a legjobb egy összerakott mini ITX alaplapos gép. Persze drágább, de úgy működik, ahogy kell és nincs kompromisszum...
Azért kíváncsian várom a fejleményeket. Egyelőre nem értem, hogy miért nem tudnak (vagy inkább akarnak?) elsőre normális készüléket gyártani a már egyéb készülékekben jól működő komponensekből. -
SharpSA
veterán
Én sem arra gondoltam, hogy a memória hiánya miatt lassabb a Chrome, de azt láttam, hogy többet eszik. Valami nem teljesen jó abban a programban. Korábban gyorsabb volt a Firefoxnál. Vagy ez utóbbi lett gyorsabb? Azért kipróbálhatnád. A könyvjelzőket meg gyorsan át lehet rakni és a Firefox is tud szinkronizálni.
-
SharpSA
veterán
Firefoxxal sem jó a youtube? A tapasztalatom az, hogy a Chrome nem való ilyen kis procis gépekre, egyszerűen sz.r az a böngésző (Asus Transformer T100-on is jobban ment a Firefox). Én emiatt mentem vissza a Firefoxra, mert abban jobb a teljesítmény és nem zabál annyi memóriát.
-
SharpSA
veterán
válasz
Lifeforce #46 üzenetére
Na ez érdekel engem is. Bár optikai kimenet nincs rajta, de mivel Windows fut rajta, ezért akár még egy jobb usb-s hangkártyát is rá lehet akasztani. Na meg ott van a HDMI is, csak kérdés, hogy azt hogy tudom felhasználni a rendszeremen. Gondolom ezen a készüléken már nincs gond a videó képének lejátszásával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Android szakmai topik
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okos Otthon / Smart Home
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Renault, Dacia topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB RAM / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Eladó Ryzen 5 4500, RTX 2060 Super 8Gb, 16Gb DDR4, 256Gb M.2, 1Tb HDD gamer pc!
- PCLab Pro P-689 Ryzen 7 9700x / 32GB DDR5 / RTX 5070 - halk, prémium 1440p/4K gamer PC
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő