- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
Ezek a miniPC-k kb. mennyit fogyasztanak?
-
SharpSA
veterán
Nem is veszek egy kalap alá őket és nem is hasonlítom össze.
Na mondjuk engem totál nem érdekelne a youtube, jó az másik böngészőben is. A megnézett anyagokat nem a böngésző, hanem a youtube fiók tárolja. Viszont hiányolom az optikai kimenetet és a gigabit lant. Kis fenntartásom van azért a FHD mkv lejátszással lanon keresztül NAS-ról, mert az Asus Transformer T100 (igaz wifin), azért nem volt teljesen az igazi. -
SharpSA
veterán
Jelen állás szerint akkor még mindig a legjobb egy összerakott mini ITX alaplapos gép. Persze drágább, de úgy működik, ahogy kell és nincs kompromisszum...
Azért kíváncsian várom a fejleményeket. Egyelőre nem értem, hogy miért nem tudnak (vagy inkább akarnak?) elsőre normális készüléket gyártani a már egyéb készülékekben jól működő komponensekből. -
SharpSA
veterán
Én sem arra gondoltam, hogy a memória hiánya miatt lassabb a Chrome, de azt láttam, hogy többet eszik. Valami nem teljesen jó abban a programban. Korábban gyorsabb volt a Firefoxnál. Vagy ez utóbbi lett gyorsabb? Azért kipróbálhatnád. A könyvjelzőket meg gyorsan át lehet rakni és a Firefox is tud szinkronizálni.
-
SharpSA
veterán
Firefoxxal sem jó a youtube? A tapasztalatom az, hogy a Chrome nem való ilyen kis procis gépekre, egyszerűen sz.r az a böngésző (Asus Transformer T100-on is jobban ment a Firefox). Én emiatt mentem vissza a Firefoxra, mert abban jobb a teljesítmény és nem zabál annyi memóriát.
-
SharpSA
veterán
válasz
Lifeforce #46 üzenetére
Na ez érdekel engem is. Bár optikai kimenet nincs rajta, de mivel Windows fut rajta, ezért akár még egy jobb usb-s hangkártyát is rá lehet akasztani. Na meg ott van a HDMI is, csak kérdés, hogy azt hogy tudom felhasználni a rendszeremen. Gondolom ezen a készüléken már nincs gond a videó képének lejátszásával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mobil flották
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- GAMER PC - RTX 4070 Ti - Ryzen 7 5700x - 32GB DDR4 - 1TB Nvme SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest