- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT 5G - versenyképes
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Te meg azt vedd észre kérlek, hogy ugyan valóban kritikus vélménnyel vagyok a Pipo X7-ről, de ezzel az égvilágon semmi baj nincs, és csak azért húzódik ennyi ideig a téma, mert sorra jöttök (tényleg egymás után, mintha csak be lenne osztva, hogy mikor ki tartja életben a témát
) és leálltok velem vitatkozni, és mindig jön egy új ember, amikor valakivel már pont befejezzük. Arra meg engedtessék meg, hogy válaszoljak, amikor ír nekem valaki.
Legyes és djnice hozzászólásaihoz még csak hasonlót sem találtam korábban a topikban (persze lehet, hogy én voltam figyelmetlen) és utóbbi pl. egészen biztosan azért született, mert elkezdtem feszegetni a "mire jó a Pipo X7 és mire nem"-témát. Ergo biztosan volt értelme annak, hogy betértem ide, mert már nemcsak annyi az elemzés, hogy "ezakütyüpontjóarraamirevettem". És ez akkor is így van, ha szerintetek valóságos sértés az, ahogy a Pipóról (ill. a jelenlegi áráról) vélekedek.
Akár hiszed, akár nem, én is unom. Over, peace, meg minden.
(#717) nagash Neked is!
-
interstate76
addikt
Először is tedd OFF-ba, ami oda tartozik.
Másodszor pedig szólásszabadság van, szóval ha az MK908-as topikban mindenféle besértődés nélkül le lehet írni, hogy a kis ketyere nem alkalmas médiaplayernek (márpedig nem az, és egyik tulajdonosa sem fog emiatt trollkodással vádolni), akkor itt is le lehet, hogy asztali gépnek és médiaplayernek is van olcsóbb és/vagy jobb alternatíva/célhardver. Pláne ha valaki megkér rá, hogy írjak olyan eszközt, ami szerintem alkalmasabb adott célra, mint amire ő a Pipo X7-et használja. Fárasztó ilyen sokszor olvasni? Rég abbahagytam volna, ha nem jönnétek egyesével, mint a sértődött óvodások.
Egy hardver jellemzéséhez a kritika is hozzátartozik, még akkor is, ha erről csak egyetlen topiklátogató vesz tudomást.
(#714) djnice Ez egy korrekt jellemzés.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest