Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
Scooter86101
üzenetére
Hi.
Nem tudom hogy állsz a telepítéssel.
Én feltelepítésre (először) mindenképpen a hivatalos, a microsoft oldaláról letöltött legfrissebb 32 bites win10 feltelepítését ajánlanám.
A FreePc-t home verzióval regisztráltan árulták, tehát az újratelepítés után automatice megkapod a licencet, nincs vele semmi dolog. (Utána mit csinálsz vele, az a te dolgod.)
Annó az első szervizes visszaküldésem után DoubleDriverrel leszedtem az enyémről a drivereket.
[ModecomFreePc driverek Double Driverrel leszedve.zip] Ez 2015. 12. 25.-én történt. Használni egyszer sem használtam, tehát nem tudom, hogy az állományok egyáltalán használhatóak-e.
Az újratelepítés után én a belső wi-fi eszközt tiltani szoktam. A netet vagy egy wi-fi sticken, vagy egy USB/LAN adapteren keresztül kapta.
Az utóbbival rettenetesen tudott menni...
Ha valakinek van lehetősége tegye fel az állományt olyan helyre, ahonnan majd mások is le tudják szedni a későbbiekben, mert én pár nap múlva törölni fogom. -
Sándor -P20-
senior tag
válasz
Scooter86101
üzenetére
Az enyémen a Microsoft oldaláról leszedett 32bites win szalad, gond nélkül felment.
A wi-fi drivere nem müxik, de úgyis egy USB/LAN adapterről kapta a netet.
Egyébként parkolópályán van, mert egy OFF Voyo V1 dolgozik helyette... -
petakpa1
őstag
válasz
Scooter86101
üzenetére
Ha kell el tudom küldeni az 64 bites drivereimet. Persze jó esély van rá, hogy a Tiedre nem ugyanezek valók, de egy próbát megér.
Win10 amúgy nekem elég sok eszközt felismert magától, de volt azért jópár amihez kellettek a Double Driver-rel készített mentések

-
Laza...
addikt
válasz
Scooter86101
üzenetére
2GB Ramhoz minek a 64 bit?
Több erőforrást enne meg a rendszer, elég az a 32 bit mindenre -
interstate76
addikt
válasz
Scooter86101
üzenetére
Ez nem lesz igazi segítség, de a helyedben én nem szenvednék a 64 bites win kedvéért egy percig sem, ha van rá 32 bites, amit fel tudsz telepíteni.
Nemrég vettem egy Chuwi Hi8 Pro tabletet, és először rácsodálkoztam, hogy 32 bites win van rajta, de nem érzem hátrányát, így Isten ments, hogy nekiálljak újrahúzni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EA Sports WRC '23
- Horgász topik
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Gran Turismo
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Több erőforrást enne meg a rendszer, elég az a 32 bit mindenre