- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe999
tag
válasz
Graphics #4158 üzenetére
Én korábban egy Gigabyte BRIX BXBT1900 -et használtam, ami garidőn belül tönkrement. Szerencsém volt, mert nem tudták megjavítani, így visszaadták az árát és vettem helyette 36e Ft-ért egy Intel NUCCAYH -t. Kb.3 hőnapja használom és eddig nagyon pozitívak a tapasztalatok. A BRIX-hez képest csendesebb, grafikus UEFI-vel rendelkezik, egy csomó mindent lehet benne állítani. UEFI-ből lehet konfigolni, pl. hogy a TV bekapcsoláskor felélessze-e a gépet, kikapcsoláskor lekapcsolja, vagy esetleg alvó módba küldje, de azt is be lehet állítani, hogy a gép induláskor kapcsolja be a TV-t és a TV váltson a megfelelő HDMI bemenetre. Én jelenleg a hálószobában egy FHD TV-re kötve használom kodival média lejátszóként és netezős gépként. Kipróbáltam egy 4K-s TV-vel is, azt tapasztaltam, hogy a desktop felbontást 3840x2160-ra állítva egy picit sok neki, lassabban mozog az egér, szóval érezhetően kevésbé pattogósan működik mint FHD beállítás mellett. Lehet, hogy ezen a dual channel segítene, pillanatnyilag a BRIX-ből megmaradt 1db 4 gigás modullal használom. Youtube 4K -t csak az Edge böngészővel lehet lejátszani, a többi csak 1440p-t ajánl fel. MPC-vel nem ment a 4K, viszont kodival helyreállt minden, az általam kipróbált 4K tartalmak közül mindent vitt.
Ha valakinek van kérdése a géppel kapcsolatban, szívesen válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen autót vegyek?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Könyvajánló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest