- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Köszi, én is örültem, hogy megoldódott a dolog!
Ha Kodival nem melegszik túl, HD tartalmak megtekintése közben sem, akkor olyan irdatlan nagy baj nem lehet! A Pipo amúgy jobban bejönne a szellős ház miatt, de úgy döntöttem, hogy nem éri meg a felárat.
Korrekt módon hangzik, az a wintelhez képest egy másik dimenzió! Mármint a NAS-od. Mi az esetek kb. 95%-ában családi képeket és videókat mentünk rá, ill. nézünk/mutogatunk róla (a Plexnek köszönhetően bárhol, ahol van net), továbbá néha 1-1 filmet vagy sorozatot, de utóbbira inkább a Kodit használjuk, ami egy olyan droidos mini pécéről fut a nappaliban, amire nem tudtam OpenELEC-et tenni, így majd le is kell cserélnem.
Én még régebben lemértem a wintel plusz egy rádugott külső vinyó fogyasztását: havi szinten összesen olyan 2-300 Ft-ot esznek akkor is, ha nap közben sokat használjuk netezős gépként (a monitor fogyasztása ezen nyilván dob még egy kicsit).
-
Lifeforce
őstag
Az a baj ha leválasztod processzor családra a témát, nagyon szétforgácsolódik.
A HTPC nálam pedig nem az integrát processzoros gépeket fedi, de súrolja a határát, ahogyan ezeknek a home miniPC-knek is.
Ugyan ez van az s802 témába, az öszes Amlogicos oda jár, nincs ezzel semmi baj szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Kicsit később jelenik meg a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ashes of Creation (MMO)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- Gamer pc 1080p
- AMD/be quiet számítógép eladó !!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest