- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Multibit #389 üzenetére
Jogos. De a hátrányokat szándékosan nem kezdtem felsorolni, mert azzal úgyis mindenki tisztában van. A kérdés arra vonatkozott, hogy egyáltalán miért vetemedik vki arra, hogy laptopot asztali gépnek használjon.
Amúgy az egész onnan indult, hogy sokat költöztem annak idején, albérletben laktam, fel se merült, hogy egy nagy böhöm asztali gépet vegyek. Azután úgy maradtam. -
interstate76
addikt
válasz
Multibit #389 üzenetére
Pipo X7-hez hasonlítgatjuk a laptopokat és asztali gépeket, szerintem ne kanyarodjunk el a videóvágás felé, mert nagyon messzire vezetne (én is direkt teljesen alap, 75e Ft körüli áron kapható laptopokat hoztam példának).
Amúgy teljesen igazad van abban, hogy vannak munkák, amikhez elengedhetetlen a klasszikus asztali masina.
Más: gyerekek, legalább 2-szer levezettem, hogy ÁFÁ-val, kijelzővel és értelmes méretű háttértárolóval nem áll meg 60-65e Ft alatt a Pipo (jelenleg inkább 70-75e Ft, igaz, ebben már új, 500GB-os HDD és 19"-os monitor is van), ne keverjetek ide ÁFÁ-tól és további hardverektől mentes árakat, mert úgy használhatatlan a kis ketyere (asztali gépként biztosan, márpedig most az a téma). Ráadásul ott a bővíthetetlen memória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i7 13700F , RTX 4070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Asztali PC , R7 5700X , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 750GB HDD
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RTX 4060 Ti 16GB / 1TB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- White GAMER alap! i9-14900K / Z790 STRIX / 32GB 6400MHz / 1TB Gen4 / 850w Gold! BeszámíTOK
- Ryzen5 gamer(RTX2060Super/32gb ram/Ryzen5-45000
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest